Tajga traži potpuno starateljstvo nad sinom kog ima s Blek Čajnom! Podneo papire za 11. rođendan mališana: Drama!

17.10.2023

13:45

0

Majka dečaka nije skrivala svoj šok

Tajga traži potpuno starateljstvo nad sinom kog ima s Blek Čajnom! Podneo papire za 11. rođendan mališana: Drama!
Tajga - Copyright Profimedia

Reper Tajga i pred zakonom izrazio je želju da postane jedini staratelj nad sinom Kingom Kairom, kog je 2012. dobio s Blek Čajnom. Njih dvoje su se rastali dve godine od njegovog rođenja i sve doskora podizali su naslednika ujedinjenim snagama, a uz pomoć dadilja. Međutim, poznati otac, kom je pravo ime Majkl Stivenson, podneo je sudu zahtev 13. oktobra za potpuno starateljstvo nad njim.

Dečaku je, inače, 11. rođendan bio tri dana kasnije, a Čajna, s druge strane, nije skrivala svoj šok akonto svega. Tajga bi joj dao pravo na posete, napominje onda „E!News" koji je dokumenta dobio na uvid. Međutim, one bi bile dogovorene za period od petka posle škole do nedelje u pet sati posle podneva. Što se tiče praznika, navodno je napisao kako „će se to već dogovoriti s njom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-Raww (@tyga)

 

- Uvek sam ga poštovala kao Kingovog oca i znam da ga oboje beskrajno volimo, te da za njega želimo samo najbolje. Ali, nikada nisam ni pomislila da bi mogao ovako da me odvoji od deteta. Da ima strategiju kako da me izbaci iz njegovog života - poručila je u svom saopštenju za pomenute medije Anđela Vajt, poznatija kao Blek Čajna.

Potom je nastavila rečima:

- Nemam pojma otkud sad to. Ovo je tužno i ne mislim da je dobro za Kinga. U savršenom svetu, on bi od nas dobijao samo podršku i ljubav, u jednakim količinama... - objašnjavala je ona, koja s drugim bivšim Robom Kardašijanom ima još jedno dete, ćerku Drim, a koja je 24. jula od suda, pak, tražila, zajedničko starateljstvo.

Blek Čajna, Profimedia
 

- Deset godina kasnije, ma... Drži se rasporeda, od subote do ponedeljka - prokomentarisao je Tajga to u avgustu.

Pre nego što su „svoje probleme odneli na sud", inače, Čajna je okolo pričala kako s Tajgom komunicira samo preko dadilja. U poslednjih godinu dana, pak, značajno se promenila, krstila se, izvadila filere iz lica... Pa i proslavila što je totalno trezna.

- Ova godina me je mnogo čemu naučila. Nije bilo lako, ali sam uspela i samo nastavljam dalje - istakla je bila onlajn 15. septembra, pa zaključila rečenicom:

- Nezaustavljiva sam, pametna, lepa, hrabra, divna majka i prijatelj.

Tajga se, očito, s nečim od nabrojanog ne slaže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike