Nastavlja se drama! Kajli Džener na sudu iznela šokantne tvrdnje: Ona je htela da ubije mog brata!

26.04.2022

19:41

0

Influenserka je svedočila povodom tužbe bivše devojke njenog brata Roba

Nastavlja se drama! Kajli Džener na sudu iznela šokantne tvrdnje: Ona je htela da ubije mog brata!
profimedia-0370884607 - Copyright Profimedia

Jedna od najpoznatijih influenserki na svetu, Kajli Džener, u ponedeljak je na sudu svedočila protiv bivše devojke polubrata Roba Kardašijana, Blek Čajne.

Kajli je Čajnu pred sudom optužila da je pokušala da ubije njenog polubrata Roba, pa dodala da su preteće poruke pristizale i na njen mobilni telefon dok je bila u vezi s njenim bivšim dečkom, reperom Tajgom, s kojim Čajna ima dete, piše Page Six.

Kajli se, kaže, našla sa polubratom Robom nedugo nakon što su Čajna i on imali veliku svađu u kojoj je ona, navodno, izvukla pištolj i uperila ga u njega.

Profimedia
 

- Rob mi je tada rekao: "Pokušala je da me ubije". Mislim da je to bila borba za život i smrt. Sećam se kako je Rob bio uzrujan dok nam je objašnjavao što se dogodilo - ispričala je Dženerova na sudu u Los Anđelesu.

Osim toga, Kajli je opisala još jedan način na koji je, navodno, Čajna pokušala da ubije njenog brata. U tom, drugom pokušaju Čajna je, kaže, došla Robu iza leđa i obmotala kabl od punjača za mobilni oko njegovog vrata.

Inače, Kajli Džener je ranije bila u vezi s Tajgom, bivšim dečkom Čajne, koja je s njim u vezi dobila dete. Kako je izjavila na sudu, u vreme kada je bila s Tajgom od Čajne je dobijala niz pretećih poruka.

- Poslala mi je brojne preteće poruke sa emodžijima đavola i govorila kako "odbrojava dane kada će me uništiti" - rekla je Kajli.

Profimedia
 

Advokatica američkog modela Blek Čajne pitala je Dženerovu zašto to tada nije prijavila nadležnima, a ona je odgovorila da je sve njene poruke shvatala kao "prazne pretnje". Kajli je na sudu ispričala i da joj je bivši dečko Tajga rekao kako Čajna ima problema sa korišćenjem droga i alkohola, te da je zbog toga i njega u jednom trenutku porezala nožem po ruci.

- Računala sam na to da je bila pod uticajem opijata - objasnila je Džener kada ju je advokatica ponovo pitala zašto sve to nisu prijavili u vreme kada se dešavalo.

Tokom svedočenja, Kajli je naglasila i kako je bila jako iznenađena kada je, putem Interneta, saznala da je polubrat Rob verio Čajnu. Ipak, tvrdi da je želela da to među njima uspe, ali da je o svemu imala dozu sumnje, što se na kraju pokazalo istinitim.

Profimedia
 

Čajna je na optužbe da je pokušala da ubije Roba rekla da se ona samo zezala sa njim, a Kajli je te događaje uzela kao dokaz da ga ona zapravo nikada nije volela.

- Ne znam kako možeš to da uradiš osobi koju voliš - rekla je Dener, navode strani mediji.

U ovoj parnici "teškoj" 100 miliona dolara, Blek Čajna tuži Kajli Džener i njenu majku Kris Džener zbog toga što su, navodno, htele da "ugase" njen i Robov rijaliti šou nakon incidenta 2016. godine.

Profimedia
 

Ipak, čini se da u ovoj raspravi ništa ne ide u korist američkom modelu s obzirom na to da je bivši vlasnik E! televizije, na kojoj su se prikazivali rijaliti šou-programi poznate porodice, rekao kako su Kajli i Kris pokušale da "spasu, a ne ugase njihov rijaliti".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike