Blek Čajna tužila Kardašijanove za klevetu, a pretila Kajli Džener smrću?! Majka Kris progovorila o svemu na sudu!

23.04.2022

06:00

0

Ćerka joj se, kako je objasnila, ranije poverila o tome, „a sada je bilo vreme da i javnost bude obaveštena o svemu"

Blek Čajna tužila Kardašijanove za klevetu, a pretila Kajli Džener smrću?! Majka Kris progovorila o svemu na sudu!
profimedia-0405617231 - Copyright Profimedia

Blek Čajna uperila je prstom u Kardašijanove za klevetu, pa su tako svi zajedno završili i na sudu, međutim, tokom svedočenja „mamadžerke" Kris Džener došlo je do „nezgodnog obrta", prenose strani mediji, pošto je bila istakla kako je „Čajna pretila njenoj naslednici Kajli smrću".

Ona, inače, s najmlađim Kardašijanom ima ćerku Drim i tako je „ostala deo njihove porodice".

Na suđenju 21. aprila, Kris je objasnila kako su pretnje na račun njene ćerke pale 2012. godine, pošto ju je „o tim navodima" upitala Čajnina advokatica Lin Ciani. „Mamadžerka" je i stala iza svojih reči, ali naglasila da ne postoji opipljiv dokaz da se to dogodilo.

- Kajli i Tajga (njen tadašnji, a Čajnin bivši partner) su mi rekli, preneli - ponavljala je, pa dodala kako je bila i te kako uznemirena, ali nije zvala policiju, već je gledala kako da „reši problem unutar porodice".

Blek Čajna, Profimedia
 

- Ne sećam se tačno zašto se to desilo. To morate da pitate Kajli - odgovorila je zatim advokatici, pošto ju je upitala zašto se ipak nije obratila nadležnima.

- Mora da je bila uznemirena zbog svog bivšeg verenika (Tajge) - dodala je, misleći na Blek Čajnu.

Podsetimo, Čajna i Tajga imaju devetogodišnjeg sina Kinga i bili su zajedno pre nego što su reper i čuvena crnka započeli svoju romansu, napominje „E!News", kom se glavni akteri priče još nisu oglasili za komentar akonto drame. Čajna u svojoj tužbi tvrdi kako je porodica Kardašijan odgovorna za to što joj je ukinut serijal „Rob & Chyna", tačnije druga sezona istog.

Rob Kardašijan, Profimedia
 

U isto vreme, potražuje i do 100 miliona dolara od nekadašnjeg izabranika (Roba Kardašijana u ovom slučaju) za izvesne napade, batine i uznemiravanje. Kris je, inače, tog 21. aprila rekla pred zakonom i kako je njihova veza „uvek bila povuci-potegni", ali nije spominjala nikakve obračune.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike