Kelani stala uz Palestinu! Usred izraelske agresije na Pojas Gaze poručuje: Ovo je problem svih nas! (FOTO)

17.10.2023

12:52

0

Pevačica nije prezala da na sva zvona pokaže svoju solidarnost

Kelani stala uz Palestinu! Usred izraelske agresije na Pojas Gaze poručuje: Ovo je problem svih nas! (FOTO)
Kelani - Copyright Profimedia

Kelani, američka pevačica i tekstopisac, pokazala je solidarnost i pružila punu podršku Palestini, u jeku izraelske agresije na Pojas Gaze. I sa svega 28 godina, nije prezala od toga da u videu koji je bila postavila onlajn potkači kolege koje to još nisu učinile, oštro ih upitavši - šta vam je?

- Ćutite zarad novca i posla kao da to ima neke veze s onim što se dešava. Postoji ogromna količina neproverenog privilegovanja koja je doslovno na prikazu i to je potresno, odvratno - pričala je, bruje strani mediji, a Kelani je u idućoj objavi nastavila:

„Ovo je problem svih nas!"

- I nema mnogo važnijih stvari koje se trenutno dešavaju od ovoga. Ovo je problem svih nas. Ako samo prelazite preko priča i izražavate tek „misli i molitve'", zapitajte se zašto niste besni. Ljuti. Nadam se da se osećate smešno čitajući ovo - istakla je ona, koja je svoju profilnu fotografiju na Instagramu zamenila za palestinsku zastavu s porukom da „stoji uz Palestinu".

Kelani, Instagram screenshot / kehlani
 

Pevačka zvezda poznata po hitovima „Nights like this", „Gangsta", „Good life"... Prisustvovala je i skupu podrške Palestini u centru Los Anđelesa protekle subote, gde je opet navodila svoje pratioce da „stanu na pravu stranu istorije".

- Mislim da je to jasno kao dan i imate izbor da to vidite ili ne... Želim da svi moji pratioci i kolege zauzmu ispravnu stranu istorije. Da donesu odluku koja je veća od njih samih. Nesebičnu odluku. Želim da donesu očiglednu odluku i samo se nadam da će da učine pravu stvar. Neprestano ću ponavljati (to), da odluka nije komplikovana - kazala je tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kehlani (@kehlani)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike