Kevin Kostner priznao da i dalje voli bivšu suprugu: Osećaj je tako loš

06.09.2023

07:45

0

Nije mu bilo svejedno kada su se u sudnici dogovarali o visini alimentacije koju će davati za decu

Kevin Kostner priznao da i dalje voli bivšu suprugu: Osećaj je tako loš
Kristin Baumgartner i Kevin Kostner - Copyright Profimedia

Dizajnerka Kristin Baumgarner i glumac Kevin Kostner stavili su tačku na svoj brak u kom su dobili troje dece. Nakon razvoda, postavilo se pitanje alimentacije, a sud je Kostneru odredio da plaća mnogo manje nego što je ona tražila. 

I posle dramatičnog razvoda i podele imovine, Kevin ne krije da i dalje voli bivšu suprugu. Iako mu je za alimentaciju tražila najpre 248.000 dolara, pa 175.000 dolara, a zatim se ta cifra smanjila za skoro 100.000 dolara.

Profimedia
Kristin Baumgartner i Kevin Kostner

Na pitanje novinara, kako se osećao kada je stajao preko puta žene i razgovarao o svoti novca koju će davati deci, on je rekao kako mu je teško da o svemu priča s obzirom na to da i dalje gaji emocije prema bivšoj supruzi. 

- Užasno je biti ovde, ali ovde smo. Osećaj je tako loš. Pričamo o nekome koga volim, a to je s druge strane, jednostavno ne mogu.

Profimedia
Kevin Kostner i Kristin Baumgartner

Podsetimo, Kristin i Kevin su u braku od 2004. godine, a iz njihove ljubavi su dobili troje dece. Kao opravdanje za visinu alimentacije koju je navodila u sudnici, ona je isticala da njihova deca zaslužuju dobar život. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike