"Ti voliš da muškarci pate!" Prijatelj Zorane Pavić pecnuo pevačicu, ona mu sve priznala

14.10.2023

16:27

0

Poznata je po britkom jeziku

"Ti voliš da muškarci pate!" Prijatelj Zorane Pavić pecnuo pevačicu, ona mu sve priznala
Zorana Pavić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Zorana Pavić decenijama je na sceni. Poznata je i po nekim baladama koje je snimila, a na nastupima izvodi i muške pesme, kao i narodnjake.

- Kako da ih ne pevam. Svi znaju da ja obožavam da pevam Džejove balade, ali ne samo njegove. Imam najveći broj pesama upravo njegovih i one su za mene zaista nestvarne. Jedan moj drug mi je rekao da zna zašto ja volim da pevam muške balade. Pitala sam ga zbog čega, a on mi je odgovorio: „Ti voliš da muškarci pate“ (smeh). Možda tu nešto i ima, ali nevezano od šale, to su sve fenomenalne pesme koje imaju jako duboku i specifičnu emociju – izjavila je Zorana kroz osmeh.

"U glumi je najbitnije biti prirodan"

Osim muzike, Zorana vodi i glumačku karijeru.

- Nemam uzore u glumi, u svakoj predstavi gde sam igrala uđem u svoj lik i kažu mi da mi to polazi za rukom. Uostalom ono što kažu pravi glumci, kako školovani tako i oni naturščici a jedan od njih je bio i Pavle Vujisić, najbitnije je biti prirodan. Ne glumatati i ne šmirati. Mislim da to imam od rođenja. Kao mala sam imala lutkarsko pozorište kada sam kod bake i deke bila na salašu i igrala se sa onim lutkama. Mašta je u stvari u prvom planu - kaže Pavićeva.

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

"Toše Proeski je uradio ono što neko ne može za deceniju"

Pevačica je prokomentarisala i to što se sve više aktuelnih pevača odlučuje da napravi koncerte, a onda se dotakla pokojnog muzičara Tošeta Proeskog.

- Svako ima neki svoj tajming i mi nikada ne znamo šta donosi sutra. Čudni su putevi Gospodnji. Evo recimo, Toše Proeski je nažalost otišao jako mlad, a on je sa tako malo godina uradio toliko što nekome ne pođe za rukom decenijama na sceni. Kao i da je to bilo sudbinski predodređeno. A sa druge strane, imamo Željka Samardžića koji je u nekim zrelijim godinama postao zvezda i dan danas puni stadione gde god peva. Tako da svako ima svoj tajming kad će da zablista - ispričala je Zorana za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike