Striptizete su na višem nivou nego aktuelne pevačice! Zorana Pavić šokirala izjavom: Ako treba da budeš seksi, ne moraš da budeš banalan

21.03.2023

10:12

0

Pevačicini utisci iz striptiz kluba su mnoge iznenadili

Striptizete su na višem nivou nego aktuelne pevačice! Zorana Pavić šokirala izjavom: Ako treba da budeš seksi, ne moraš da budeš banalan
Zorana Pavić - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Zorana Pavić je bez ikakvog ustručavanja priznala da je imala priliku da ode u jedan striptiz klub, a utiske koje je ponela će mnoge iznenaditi. Naime, kako je ona objasnila, devojke koje su zaposlene u takvim lokalima, su na mnogo višem nivou nego pojedine naše pevačice. 

Prema mišljenju Pavićeve, pojedine njene koleginice unižavaju profesiju jeftinim oblačenjem i pojavljivanjem na sceni. 

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Zorana Pavić

- Jednom sam s kolegama išla u striptiz-klub posle nastupa. Samo je to radilo, pa kao gde ćemo, hajmo tamo. Je l' mi veruješ, dok smo gledali, samo mi je prošlo kroz glavu da su nastupi devojaka koje su tu zaposlene na višem nivou nego kod mnogih današnjih aktuelnih pevačica. U tom klubu nije prosto za razliku od nastupa nekih pevačica. Ako treba da budeš seksi, ne moraš da budeš banalan. Tako da, lepo je tamo i ne zanima me ko će šta da kaže o ovoj mojoj izjavi, ali mislim da sam vam objasnila zašto ovo mislim. Isto mislim i kad su deca i brak u pitanju - kazala je Zorana.

Pevačica je imala buran emotivni život, a kako kaže, iskustvo ju je naučilo da brak na papiru ne znači ništa. 

- Imam iskustvo zajedničkog života, ali je moj stav po pitanju braka taj da imam averziju prema papirima. Čini mi se da papir donesi probleme jer ne postoji papir koji može da sačuva ljubav. Radujem se venčanjima bliskih ljudi, ali tu sebe ne vidim. Mnogo više nesrećnih brakova znam nego srećnih. Ne znamo šta donosi dan, a šta noć, ali to ne možemo da znamo. Ako se ljudi vole, papir im ne treba - kazala je Pavićeva ističući da svakim danom žali što se nije ostvarila u ulozi majke, ali kako kaže, nije imala uslove za to:

ATAImages/ A.A.
Zorana Pavić

 

- Kad govorimo o deci, obožavam ih, ali sam smatrala da, ako treba da mi se desi dete, to može da bude isključivo sa čovekom koji me voli i kog volim. Neke sam volela, ali nije bilo suđeno da s njima imam decu. Znam da bih bila odlična majka, znam da je lako roditi dete, ali odgajanje je velika stvar i odgovornost - kazala je ona i dodala: 

- Ne plašim se odgovornosti, ali sam htela da dete ima sve pored mene. Te uslove nisam imala i nemam nikakav patetičan odnos prema tome. Misija mi to očigledno nije bila u životu. Postoji žal što nemam dete, ali, s druge strane, previše sam emotivna. Ne znam ni koliko je ovo ludo vreme danas adekvatno za decu, pogotovo onu emotivnu. Divim se samohranim majkama i uvek koristim priliku da ih pozdravim. Što se tiče usvajanja, pored sebe bih morala da imam stabilnog muškarca. Mislim da sama ne mogu, ne znam ni da li to može. Generalno, ja sam se toliko navikla na svoj način života u miru da ne znam ni da li bih mogla da podnesem da mi se sad neko muško muva po kući. Nek me kamenuju sad, ali kad smo u vezi, svako ode svojoj kući i onda se uželimo i onda jedno drugom damo najbolje moguće. To može u varijanti gde nemamo decu, pa sačuvamo to jezgro dobrog - ispričala je Zorana za Republiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike