Jelena Karleuša gasi nalog na poznatoj društvenoj mreži: "Zbogom, došlo je vreme da živite bez mene"

14.10.2023

15:34

0

Donela šokantnu odluku

Jelena Karleuša gasi nalog na poznatoj društvenoj mreži: "Zbogom, došlo je vreme da živite bez mene"
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša je godinama aktivna na društvenim mrežama, koje osim lične promocije često koristi i za diskusije sa ostalim korisnicima. Kada je reč o društvenim mrežama, u ove svrhe se najčešće koristi X (nekadašnji Tviter), a gde Karleuša već godinama ima profil. 

Ona ga je privremeno ugasila, a onda se opet vratila. Sada ponovo planira da izbriše profil sa ove društvene mreže jer ju je iskoristila za ono što joj je trebalo - promocija novih albuma "Alfa" i "Omega". 

ATAImages/Antonio Ahel
 

O tome da ponovo gasi profil obavestila je svoje fanove:

- Dragi X/tviteru, vratila sam se na ovo mesto samo da vam lično uručim dva najbrutalnija albuma veka, video i promociju iz budućnosti. Sada je došlo vreme da se borite i živite opet sami bez mene. Ako vas neko bude dirao, dajte mi znak (kao gradjani Gotam sitija Betmenu na nebu) i ja ću opet doći da vas spasim. Budite dobri i danonoćno čuvajte i negujte JK KULT. Zbogom - oprostila se Karleuša. 

 

 

Podsetimo, nedavno je objavljena vest da je njen, još uvek, suprug Duško Tošić u vezi sa sedam godina mlađom pevačicom Inom Gardijan, a Karleuša se i o ovoj temi oglasila na X-u. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike