Karleuša konačno otkrila da li je Ina Gardijan u vezi sa Duškom Tošićem: Komentarom usijala mreže, a evo šta kaže o razvodu (FOTO)

14.10.2023

11:24

1

Obračunala se sa tviterašima

Karleuša konačno otkrila da li je Ina Gardijan u vezi sa Duškom Tošićem: Komentarom usijala mreže, a evo šta kaže o razvodu (FOTO)
Ina Gardijan, Karleuša - Copyright Instagram/ina.gardijan, ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša konačno se oglasila povodom navoda da je njena koleginica Katarina Ina Gardijan u vezi sa Duškom Tošićem. Na društvenoj mreži "X"  mnogo se polemisalo o navodnoj aferi bivšeg fudbalera, a Karleuša je sada bila izričita.

Printscreen/X/karliinbich
 

 

- Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo lično sad uzdrmalo - napisala je Jelena, pa su se nanizali komentari tviteraša kako su pevačica i bivši fudbaler razvedeni.

 

 

- Verujem da vi dobro obavešteni sa tvitera bolje znate od mene sve o mom braku, privatnom životu, kad sam pi*kila… Vi prosto znate sve o meni, to je vaše pravo i vaša obaveza - rekla je Karleuša u svom stilu.

Tviteraši danima govore o navodnoj aferi, a u toku jučerašnjeg dana, Jelena je prvo na konstataciju tviteraša da će "Ina Gardijan biti poznata tri dana", odgovorila:

- Neće, prazna priča. 

Podsetimo, Jelena Karleuša i Duško Tošić već izvesno vreme nisu u dobrim odnosima. Šuškalo se da je do razvoda došlo, pevačica je govorila kako se bori za njihov odnos, iz kojeg imaju dve ćerke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike