Pomirili se Jelena Karleuša i Željko Mitrović? Pevačica želi da je ugoste na Pinku sa Cecom: Isplivala njihova prepiska (FOTO)

13.10.2023

14:30

0

Ona je malo provocirala, ali je on bio rad da joj odgovori mirnim tonom

Pomirili se Jelena Karleuša i Željko Mitrović? Pevačica želi da je ugoste na Pinku sa Cecom: Isplivala njihova prepiska (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Jelena Karleuša obratil se Željku Mitroviću putem Tvitera, te ga upitala kada će opet da gostuje u emisiji "Hit Tvit", tvrdeći da je u drugim formatima zabranjena na TV Pink.

Očekivano ili ne, dobila je odgovor od vlasnika televizije, a onda su nastavili javno da se dopisuju.

- Dragi Željko (Mitroviću), pošto sam zabranjeno (opet) na Pinku, sem na Hit Tvitu, da li mogu ja opet da dodđem? Želim u Hit Tvitu da zapevam svoje pesme - napisala je ona navodeći imena pesama sa novih albuma Alfa i Omega.  u tu emisiju i zapevam svoje pesme?... A mogu posle i na političke teme (to mi je hobi) - pitala ga je JK, a onda se oglasio Mitrović.

- Jeco, nisi zabranjena, možda samo nisi primetila da se na Pinku manje peva poslednjih decenija, ali i Hit tvit je svojevrsno pevanje ako imaš društvenog i političkog sluha, a ti svakako imaš! Što se tiče ovih tvojih hitova, predlažem da zajedno zapevamo i za pojas zadenemo posle emisije - poručio je Željko.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

Jelena je onda imala predloge s kim bi na TV Pinku mogli da je suoče, pa potkačila Sašu Popovića.

- Ko bi mogao da bude gost sa mnom? Kaže naš drug Saša P da prošli put kad sam bila, Hit Tvit nije bio gledan kao što sam ja tvrdila. Možda da zoveš i Cecu? Ona je neko ko je podigao gledanost Grandu i sa kim uvek lepo i kulturno razmenim mišljenje - napisala je ona, verovatno aludirajući na tajni video snimak iz suda koji je pre nekoliko dana objavila na Tviteru.

Printscreen/Twitter
 

 

- Jeco, veruj mi život je mnogo lakši i lepši bez konflikta, ja razumem da ljudi obožavaju javne sukobe ali ne mora ali ne mora uvek sve da bude ispunjeno netrpeljivošću i visokim naelektrisanjima, moramo da naučimo da se manje mrzimo, jer život traje samo 30.000 dana a svaki izgubljeni se neće ponoviti, tako da je glupo trošiti vreme na mržnju - poručio joj je Mitrović.

Printscreen/Twitter
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike