Snaja Indire Radić došla na njen nastup i privukla sve poglede! Sa njom se bolje slaže nego sa rođenim sinom! (FOTO)

13.10.2023

11:58

0

Istovremeno je Milica Todorović slavila rođendan

Snaja Indire Radić došla na njen nastup i privukla sve poglede! Sa njom se bolje slaže nego sa rođenim sinom! (FOTO)
Sin i snaja Indire Radić na nastupu kod pevačice - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Indira Radić pevala je noćas u jednom klubu, gde je Milica Todorović prosavila rođendan, a među gostima su bili i brojni poznati.

Ipak, svima su za oko zapali Indirini sin Severin i snaja Elina, koje gotovo nikad nemamo priliku da vidimo u javnosti. Pevačicina snajka bila je najintrigantnija prisutnima, te je privukla sve poglede, a došla je u uskoj braon haljini. Ono zbog čega je još njen seksepil došao do izražaja, jeste crna gusta kovrdžava kosa, baš kakvu ima i njena poznata svekrva.

Pevačicina snaja se nije odvajala od supruga, koji ju je sve vreme držao za ruku, a dobra atmosfera ponela ih je i tokom Indirinog nastupa.

- Otkako se moj sin oženio i doveo snajku Elinu, ja sam dobila i ćerku. Ceo život sam o tome maštala i ispunila mi se želja. Mi smo se savršeno uklopile, kao sudbina da nas je spojila. Bolje se sa njom slažem nego sa sinom - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Podsetimo, Indira je ranije pričala da je imala veliku borbu za starateljstvo nas sinom. Po okončanju braka sa bivšim, usledili su problemi kada joj je odveo dete bez ikakvog obaveštenja u Bosnu, a onda su usledili i procesi suđenja. 

To je bio njen najteži period života, kada je morala da se bori za starateljstvo nad sinom, da bi on po završetku suđenja u BiH pripao njoj.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike