Indira se povukla iz javnosti, a njen život obeležio je stres kada joj je muž odveo sina: Da sam bila slabić, ne bih opstala

11.08.2022

11:58

1

Pevačica je sa 25 godina dobila dete

Indira se povukla iz javnosti, a njen život obeležio je stres kada joj je muž odveo sina: Da sam bila slabić, ne bih opstala
Indira Radić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Indira Radić povukla se iz medija još pre koronavirusa, ali je aktivna na Instagramu.

Ona je nedavno naspupila posle duge pauze u jednom beogradskom lokalu.

Inače, njen život bio je pun problema u kojima se našla devedesetih godina kada je prošla kroz pravi pakao.

Indira je rodila sina Severina sa 25 godina, ali iz nepoznatih razloga nikad nije otkrila identitet oca svoga deteta. Kada se razvela, usledila je borba za dete.

 

 

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni - ispričala je jednom Radićeva, a zatim pomenula nekadašnjeg partnera.

- Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla.

 

 

Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela - ispričala je Indira ranije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike