Srđan „Mobi Dik“ o talentu svog sina: Ne želim da utičem na njega, a kasnije psihički da pukne

13.08.2021

18:00 >> 18:23

0

Čolić je iza sebe ostavio brojne hitove koje danas pevaju sve generacije, a sada se bavi muzičkom produkcijom i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova

Srđan „Mobi Dik“ o talentu svog sina: Ne želim da utičem na njega, a kasnije psihički da pukne
Copyright Srđan Čolić, Stefan Tomasevic/ATAImages

Osnivač grupe „Mobi Dik“, Srđan Čolić napravio je pauzu u karijeri, a sada priznaje da nema nameru da se vrati nazad na muzičku scenu jer su mu sada prioriteti – vaspitanje sina Stribora i ćerke Minje.

Poznato je da se Čolić već godinama unazad bavi sinhronizacijom animiranih filmova, a sada mu u svemu tome pomaže i naslednik. U najvnovijem studijskom angažovanju „Luka”, glas glavnom junaku dao je njegov sin Stribor koji ima samo 12 godina.

Antonio Ahel/ATAImages

– Luka mi je najveća uloga do sada. Pozajmio sam glas u crtaćima „Hotel Transilvanija 3”, „Mali šef” i „Ferdinand”. Iako mi je taj posao uživanje, to nije lako – priča ponosno Stribor, koji je samo za ovaj film u studiju proveo sedam dana, po tri-četiri sata dnevno.

Srđan ne krije koliko je ponosan na naslednika što je posvećeno radio na ovom projektu i sam išao i vraćao se sa snimanja, kao da njegov otac ne radi na tome. Kako kaže, sina nije želeo da upliće u sinhorinizaciju, sve do momenta dok on sam nije izrazio želju za to.

Srđan Čolić, Mobi Dik i sin Stribor/Printscreen Youtube/K1

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike