"Zastrašujuće je i sjajno": Danijel Redklif otkrio u čemu ga sin iznenađuje: Može da mi priušti najgoru noć u životu

13.10.2023

00:09

0

Sve se promeni kada ga pogleda i nasmeje mu se

"Zastrašujuće je i sjajno": Danijel Redklif otkrio u čemu ga sin iznenađuje: Može da mi priušti najgoru noć u životu
Danijel Redklif - Copyright Profimedia

Danijel Redklif, kog mnogi i dalje zovu "Hari Poter", po ulozi koja ga je proslavila, je u aprilu ove godine postao otac.

Nedavno je otkrio da je dobio sina, a iako retko priča o privatnom životu, sada je rešio da otvori dušu i sa javnošću podeli kako se snalazi i šta mu je najlepše u roditeljstvu.

Kako je ispričao, život mu se u potpunosti promenio, a nova "uloga" mu je ujedno sjajna i zastrašujuća. 

Profimedia
Danijel Redklif

- On je sjajan, neverovatan je. Najbolja je stvar koja mi se ikada dogodila. Iskren da budem, malo je zastrašujuće imati ljudsko biće na ovom svetu do kog mi je toliko stalo - priznaje Redklif.

Dodao je i kako sad zna da će sve što njegov sin uradi, uticati i na to kako se on, kao otac, oseća do kraja života. Našalio se i na račun toga da bebe imaju drugačiji ritam od odraslih - što on manje spava, to je umorniji i lakše zaspi noću, ali što bebe više spavaju preko dana, to više spavaju i preko noći.

- Činjenica da postoji stvorenje koje ti može priuštiti najgoru noć u životu, a onda se ujutru probudiš i priđeš mu, on se okrene i nasmeje i odjednom te nije briga ni zašto je to uradio. To je prilično kul - ispričao je Danijel u šali.

Profimedia
Danijel Redklif sa izabranicom Erin

Podsetimo. glumac je svoju pet godina stariju devojku upoznao 2012. godine na snimanju jednog filma. Otkako su postali roditelji, on je napravio pauzu u karijeri kako bi bio sa porodicom, ali planira da se već krajem godine vrati na posao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike