Ove zvezde ne koriste društvene mreže: Jedan bi se posvađao, drugi voli da posmatra, a njen razlog će vas nasmejati do suza

11.07.2022

15:58

0

Svako od njih je pronašao pravi način da opiše zašto ne žele da dele svoj život sa svetom

Ove zvezde ne koriste društvene mreže: Jedan bi se posvađao, drugi voli da posmatra, a njen razlog će vas nasmejati do suza
glumci holivud1 copy - Copyright Profimedia

Poznate ličnosti vole da podele svoj život na društvenim mrežama, pa tako znamo šta su jeli, gde su putovali, sa kim piju kafu, ali i kakvo je njihovo mišljenje na određene teme. No, ima i onih koji nisu baš naklonjeni ovakvom vidu deljenja privatnog života sa milionima ljudi.

Sandra Bulok

Možda je osvojila Oskara, ali je društvene mreže ne zanimaju. Kako je izjavila jednom prilikom, čeka poseban trenutak kada će se "ulogovati".

- Ne ignorišem ono što se dešava. Samo sam lenja. Ali napraviću ih i trolovaću svoje prijatelje (smeh). Jednom kad ih moja deca budu koristila, tada ću i ja, moram da znam šta se tu dešava - izjavila je Sandra.

Profimedia
Sandra Bulok

Džordž Kluni

Džordž je priznao jednom prilikom da uveče voli da popije piće ili da priča gluposti, te ne želi da to završi na društvenim mrežama. Priznao je da, kako on, tako ni njegove kolege Met Dejmon i Bred Pit, koji takođe nisu fanovi Instagrama i Tvitera, nisu neko ko bi u 140 karaktera iznosio svoje mišljenje u tri ujutru.

Profimedia
Džordž Kluni

Dženifer Lorens

Glumica važi za veoma duhovitu osobu, pa bi mnogi voleli kada bi koristila društvene mreže gde bi se svaka njena izjava pratila. No, baš zbog toga ona ne želi to da radi.

- Ja sam voajer, gledam, ne pričam. Uvek je mnogo loše povratne reakcije i ne želim to sebi da radim. Neću da to radim bez razloga. Ukoliko nešto ne promovišem ili mi nešto nije baš ekstremno važno, nećete čuti ni reč od mene - izjavila je ona.

Profimedia
Dženifer Lorens

Emili Blant

Za razliku od od njenog muža Džona Krazinskog, Emili nije zainteresovana za ono što njene kolege i ostale zvezde dele na mrežama.

- Oduvek sam volela mističnost glumaca. Ne moram da znam čime peru zube. Ne želim da znam. Volim ljude koje ne možete tako lako da shvatite - rekla je ona.

Sestre Olsen

Dečije zvezde Meri Kejt i Ešli Olsen, iako su odrasle pred kamerama, danas ne žele da dele svoj život sa svima. Njih dve čak retko daju i intervjue, a u jednom su istakle da su odgajane tako da budu diskretne.

Danijel Redklif

I njega smo gledali kako odrasta u serijalu filmova o čarobnjaku Hariju Poteru, ali ni on danas ne želi da "šeruje" svoj život.

- Razmišljao sam o tome da napravim nalog na Tviteru, ali sam znao da bi se desila situacija gde biste se probudili ujutru i čitali vesti o tome da se Danijel Redklif posvađao u tvitovima sa nepoznatom osobom - izjavio je on.

Danijel Redklif Profimedia
Danijel Redklif

Tina Fej

Komičarka je poznata po svojim izjavama kojima nasmeje svet, a za to što nema društvene mreže dala je ništa manje duhovit komentar.

- Čekam trenutak kada ću moći da pokažem moje bradavice. Ako to ne mogu da uradim, onda ne želim ni da budem deo te priče - izjavila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike