Vesna Zmijanac kao sav normalan svet: Pevačica snimljena na Bukulji, zaliva cveće, ispija kafe, a sa njom se mazi (VIDEO)

12.10.2023

13:41

0

Njena oaza mira je na ovom mestu, sa potpunim pravom

Vesna Zmijanac kao sav normalan svet: Pevačica snimljena na Bukulji, zaliva cveće, ispija kafe, a sa njom se mazi (VIDEO)
Vesna Zmijanac - Copyright Printscreen YouTube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Vesna Zmijanac je pre više od pola godine imala operaciju od koje se uspešno oporavljala u svojoj kući na Bukulji, nedaleko od Aranđelovca.

Pevačica je sebi tamo napravila raj na zemlji, u kom uživa i provodi vreme kao sav normalan svet. Nju je ekipa "Paparaco lova" uhvatila u svakodnevnim aktivnostima - ispijala je kafu, zalivala cveće, a našla je i vreme da mazi mačku koja se ne odvaja od nje.

Vesna na svom imanju ima sve što joj treba, a kako se može videti kada se snimi kuća iz ptičje perspektive, sve što poseduje izgleda ogromno. 

Podsetimo, pevačica se nedavno vratila i nastupima, a na Bukulji su je dočekale strašne vesti - njen pas rase džek rasel je ubijen u njenom dvorištu.

Policija je tada tragala za počiniocem koji je prišao njenoj ogradi i lovačkom puškom ubio njenu kerušu, koja je imala štence starosti šest meseci. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike