Nikolija Jovanović zaplakla zbog Vesne Zmijanac: Bolja sam mama od nje, obrazovanija, ali... (VIDEO)

24.09.2023

15:00

0

Pevačica se osvrnula na konstantna poređenja sa njenom majkom

Nikolija Jovanović zaplakla zbog Vesne Zmijanac: Bolja sam mama od nje, obrazovanija, ali... (VIDEO)
Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović - Copyright TikTok/nikolijaofficial ATAImages/M. P.

Pevačica Nikolija Jovanović snimala se za pratioce na TikToku, te im je pokazala kako čuveni grčki hit „Na Ti Xerese” zvuči u njenoj izvedi. Ova njena objava naišla je na lavinu pozitivnih komentara, ali kao i uvek, bilo je i onih negativnih, zbog čega je Nikolija morala da odgovori hejterima. 

Ona je istakla kako je svesna da njena izvedba nije zvučala najsjajnije, ali da ima jak razlog zbog kog je objavila pomenuti snimak. 

Printscreen TikTok/nikolijaofficial
Nikolija Jovanović

- Hvala vam svima na lepim komentarima koji su bili ispod videa koji sam objavila, a na kojem prvi put pevam grčku pesmu. Da, bilo je falša, krajevi su mi bili klimavi, ali mi se svidela boja glasa. Meni je važno što sam okačila taj video baš iz razloga što sam probila tu neku blokadu koju imam. Jer iako nastupam već 10 godina i imam dva velika festivala iza sebe i koncert u Skoplju, i dalje imam užasnu blokadu da pevam na Tiktoku ili uživo u emisiji - kazala je ona i dodala: 

- Ne znam zašto, treba da pričam sa psihologom. Nisam rešila te blokade u mozgu. Da ne znam da pevam ne bih bila ovde ovoliko dugo. Meni samo nisu jasni ljudi koji pišu negativne komentare, šta vam je tačno u glavi?! Meni ako se nešto ne sviđa, ja ignorišem, idem dalje - izjavila je Nikolija. 

Printscreen TikTok/nikolijaofficial
Nikolija Jovanović

 

Ipak, tu se njeno izlaganje nije završilo. Nikolija se osvrnula i na česta poređenja sa Vesnom Zmijanac, a u jednom momentu se i rasplakala. 

- Konstantna tema ceo moj život je poređenje sa mojom mamom. Da, moja mama peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih. Mogu da vam kažem samo da ja ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama, ja sam bolja žena nego moja mama, ja sam svašta nešto krucijalnije bolja nego moja mama. Znate li zašto sam ja bolja? Zato što je ona moja mama. Zato što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona, ona me je naučila da budem bolja. Tako da, j*bite se vi sa vašim lošim komentarima i upoređivanjem - kazala je Nikolija kroz suze. 

 

@nikolijaofficial

Ne znam kako sam uspela ovo ali jesam. Evo vam iskrenost “na tacni”. Ps. Mama volim te!❤️ ♬ original sound - NIKOLIJA

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike