Ubijen pas Vesne Zmijanac na Bukulji: Policija traga za počiniocima!

22.09.2023

12:59

1

Nepoznate osobe bile su prišle ogradi njenog imanja i lovačkom puškom usmrtile ljubimca pevačice

Ubijen pas Vesne Zmijanac na Bukulji: Policija traga za počiniocima!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/M. P.

Vesna Zmijanac samo što se vratila nastupima - sačekale su je strašne vesti sa Bukulje, gde ima vikendicu. Pas rase džek rasel, naime, ubijen je u njenom dvorištu pre tri dana. Otad, policija traga za počiniocima.

- Dok je Vesna Zmijanac bila u Beogradu pre tri dana, nepoznate osobe prišle su ogradi njenog imanja na Bukulji i lovačkom puškom ubili njenu kerušu. U tom trenutku, u dvorištu su bili i njeni štenci, koji imaju samo šest meseci. Njih nisu dirali - kazao je izvesni žitelj Bukulje za „Alo", dodajući da je pevačica odmah bila obaveštena o strahoti koja se odvila i da je zbog svega plakala kao kiša.

„Štenci su za majkom kukali ceo dan..."

- Njoj je neko odmah javio šta se desilo, a ta vest ju je veoma potresla. Plakaka je kao kiša, jer je volela svog psa koji joj je pravio društvo na Bukulji. Dobila ju je na poklon od prijatelja iz Aranđelovca - objasnio je izvor, uz tvrdnje da su se i ljudi iz okolnih sela zbog ovoga i te kako potresli.

- Keruša je ubijena usred dana, a njeni štenci su ostali sami. Kukali su ceo dan. Nikada nisam čuo da psi onako kukaju za majkom. Plakali su mnogi, jer su te scene bile zaista potresne...

- Keruša Marica je sahranjena, a zbog ovoga je dolazila i policija - zaključio je čovek nepoznat javnosti za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike