Aleksandri Prijović propali silikoni u usnama? Kad se osmehne sve se još više primećuje! (FOTO)

17.09.2022

06:45

2

Ona je nedavno izjavila da je zadovoljna izgledom

Aleksandri Prijović propali silikoni u usnama? Kad se osmehne sve se još više primećuje! (FOTO)
prijovicka_10062020_0014 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović imala je neprestano nastupe celo leto, a nakon što je objavila novi album planira sledeće godine da održi prvi veliki koncert u beogradskoj areni.

Za nju, ovo je bila uspešna godina, a tokom nedavnog gostovanja u emisiji "Amidži šou" pokazala je i da pleni pozitivnom energijom. Ipak, ne može se reći da je sve "na svom mestu". 

Aleksandra je imala lepu frizuru, šminku i haljinu, ali je primetno da su joj silikoni u gornjoj usni verovatno propali. Tokom razgovara sa Ognjenom Amidžićem ona se i osmehivala, pa je bilo evidentno da mimika njenog lica više nije ista. Takođe, ono što je najuočljivije, jeste da pevačici leva i desna strana usne nisu srazmerne. Da li joj je "pao" silikon ili je reč o nečemu drugom, nije nam poznato, ali je činjenica da usta ne otvara ravnomerno, odnosno da joj se zubi na jednoj strani više vide nego na drugoj.

Inače, ona je baš kod Amidžića i pričala o svom izgledu, ističući da je sada zadovoljna jer je korigovala sve što je želela, pa je čudno da ako ne primećuje sama nesrazmernost usana da joj niko iz njene okoline to nije rekao. Ili je jednostavno zacrtala da se ulepša u nekom narednom periodu.

Šta ne voliš na sebi, upitao ju je Ognjen, a ona je odgovorila:

- Nema ništa, sve što mi je smetalo ja sam uradila - rekla je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike