Džo Džonas odgovorio na tužbu Sofi Tarner! Na sastanku su se sve dogovorili, a onda je došlo do promene: Želi da odvede decu u Britaniju

22.09.2023

19:42

0

Sve što je ona iznela u javnost sada je dovedeno u pitanje

Džo Džonas odgovorio na tužbu Sofi Tarner! Na sastanku su se sve dogovorili, a onda je došlo do promene: Želi da odvede decu u Britaniju
Džo Džonas - Copyright Profimedia

Sofi Tarner, popularna glumica, tužila je svog još uvek zakonitog muža Džoa Džonasa, a sada se oglasio njegov potparol.

Kako se navodi, Sofi je tužila Džoa jer je bez njenog znanja odveo decu na odmor.

Sud u Floridi već je izdao nalog koji oba roditelja ograničava u preseljenju dece. Sofi je ovaj nalog uručen 6. decembra 2023. godine, pre više od dve nedelje. Džo i Sofi imali su srdačan sastanak prošle nedelje u Njujorku, kada je ona došla kako bi bila sa decom - navodi se u saopštenju i dodaje:

Profimedia
Džo Džonas i Sofi Tarner

Džoovo shvatanje o sastanku bilo je da su se dogovorili da će zajedno raditi na uspostavljanju zajedničkog i prijateljskog roditeljstva. Manje od 24 sata kasnije, Sofi je rekla da želi da odvede decu u Veliku Britaniju. Nakon toga je zahtevala da joj Džo preda dečije pasoše kako bi ih odmah mogla odvesti iz zemlje. Ako posluša, Džo bi prekršio nalog suda.

Kako se dalje navodi, Džo je želeo zajedničko starateljstvo.

Džo traži zajedničko starateljstvo kako bi ih odgajali i majka i otac i naravno, takođe je u redu da se deca odgajaju u Americi i Velikoj Britaniji. Deca su rođena u Americi i proveli su većinu svog života tu, američki su državljani.

Profimedia
Džo Džonas i Sofi Tarner

Potparol dodaje da je sve ovo pravna nesuglasica oko braka koji se “nažalost završava”.

Kada se koristi reč poput “otmice”, to je u najboljem slučaju pogrešno, a u najgorem predstavlja zloupotrebu pravnog sistema. Deca nisu oteta. Nakon što su bila pod Džoovom brigom zadnja tri meseca uz dogovor obe strane, deca su trenutno sa majkom. Sofi ovo tvrdi samo kako bi premestila brakorazvodnu parnicu u Veliku Britaniju i trajno udaljila decu iz Amerike. Džo je već odbacio sve izjave navodno date u njegovo ime, koje su omaložavale Sofi. Napravljene su bez njegovog odobrenja i nisu u skladu sa njegovim stavoviam. Njegova je želja da Sofi preispita svoju oštru pravnu poziciju i krene napred na konstruktivniji i privatniji način. Njegova jedina briga je dobrobit dece - zaključio je potparol.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike