Ceca se na snimanje "Zvezda Granda" pojavila sa skupocenom "šanel" torbom: Osmeh na licu, crni kombinezon, a tek da vidite štikle (FOTO)

10.10.2023

15:41

1

Ponovo je privukla pažnju na sebe

Ceca se na snimanje "Zvezda Granda" pojavila sa skupocenom "šanel" torbom: Osmeh na licu, crni kombinezon, a tek da vidite štikle (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Iz dana u dan se snimaju nove epizode takmičenja "Zvezde Granda", a članovi žirija pristižu na snimanja kako bi pronašli kandidata koji može da pobedi. Ceca Ražnatović je došla na Košutnjak, i sve oči su bile uprte u nju.

Pevačica je ponela crni kombinezon koji je odisao eleganicjom, a torba je tek "prštala".

Tašna marke "šanel" Ražnatovićevu je koštala ni manje ni više nego 6.000 evra. Dok je prilazila fotoreporterima, Ceca se osmehivala i pričala telefonom sa nekim.

 

S obzirom na svakodnevna snimanja, Ražnatovićevoj ne pada lako menjanje garderobe.

- Jako teško mi pada to menjanje stajlinga. Imam mnogo pojavljivanja, desi se i da omanem. Nešto se dobro slika, nešto drugo bolje izgleda uživo. Sve je to lutrija, a ja iskreno ne znam šta da izmislim, a da bude drugačije i novo. Četiri nastupa nedeljno, svuda moram da izgledam drugačije, da se ne ponovim, a da opet sve to bude elegantno, lepo, ljudima dopadljivo i uvek će se naći oni kojima se ne sviđa, bože moj - izjavila je Ceca nedavno, i istakla kako savete traži od ćerke.

- Od Anastasije tražim savet, ona je izuzetno stilizovana mlada žena, što da ne. Svaki savet je dobrodošao - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike