Ceca Ražnatović u zavodljivoj kombinaciji došla na snimanje: Sva u crnom, a svi gledaju u njene noge (FOTO)

25.09.2023

17:18

0

Pevačica se skockala od glave do pete za novu epizodu šou programa

Ceca Ražnatović u zavodljivoj kombinaciji došla na snimanje: Sva u crnom, a svi gledaju u njene noge (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/Ata Images

Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju nove epizode "Zvezda Granda", a fotoreporteri su odmah uslikali njenu odevnu kombinaciju.

Za ovu priliku, odabrala je crnu boju. Ispod elegantne košulje pevačica je ponela šorts koji joj je došao kao minić, pa je istakao i njene vitke noge. Nisu izostale ni visoke potpetice.

Ceca je ponosno pozirala fotorperterima, ne skidavši osmeh sa lica, a ponovo je pokazala da joj na izgledu mogu pozavideti i mlađe koleginice.

Podsetimo, ove godine su se promenila pravila u "Zvezdama Granda", o čemu je na početku prve epizode govorio Saša Popović.

- Ove godine imamo izabrane kandidate, to su oni koj su se već takmičili, ali nikada nisu došli do finala. Njih ima 32, dakle to su izabrani kandidati i svaki od mentora po 4 kandidata, dva muška dva ženska. Dva su sami birali, dok su druga dva dobili od produkcije. Tim kandidatim će se suprotstaviti izazivači, a njih ima 96. Zapravo 48 muškaraca i isto toliko devojaka - rekao je Saša na samom početku i dodao:

- Ono što je bitno je da muškarci mogu da izazivaju samo muškarce, a devojke su protiv devojaka. Što se tiče ocenjivanja svaki član žirija može da glasa samo za jednog. Imamo izabranog i izazivača i taj koji pobedi ostaje u emisiji, a onaj koji je izgubio ide u baraž. Ono što je takođe novina je da svaki član žirija može da priča samo 30 sekundi. I da svaki mentor će usvakoj emisiji sedeti na drugoj poziciji, a to određuje taster.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike