Ovako su Elena i Jugoslav Karić podelili imovinu posle razvoda! Jednu vilu prodali Jeleni Đoković za tri miliona evra: Samo je ovo ostalo!

09.10.2023

09:10

0

Ostali su u dobrim odnosima

Ovako su Elena i Jugoslav Karić podelili imovinu posle razvoda! Jednu vilu prodali Jeleni Đoković za tri miliona evra: Samo je ovo ostalo!
Elena Karaman i Jugoslav Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Elena Karaman i Jugoslav Karić proslavili su punoletstvo sina Simona u jednom restoranu, pa i zaplesali uz muziku. Na ovaj način, još jednom su pokazali da je posle rastanka i te kako moguće ostati u dobrim odnosima. Međutim, malo je poznato kako je par podelio imovinu kada je stavio tačku na ljubav. 

 

 

Čist luksuz

Sve je, naime, počelo od prodaje kuće na Kosmaju. Njena nova vlasnica, kao što je već poznato, postala je Jelena Đoković koja je za istu dala oko 3.000.000 evra. Potom, dizajnerka enterijera prodala je i slike koje su joj bile pripale, kako prethodna cifra, navode mediji, nije bila dovoljna za sve njene izdatke koji su je čekali u narednom periodu. Za njih, ona je dobila nešto manje od 100.000 evra, na koliko je bila i procenjena njena vrednost. 

 

 

Par je na ravne časti gotovo sve podelio, osim kuće u Ljutoj, na primorju Crne Gore. Ovaj luksuz, napominje dalje ,,Kurir", navodno nisu prodali zbog previsoke cene. Ima četiri sprata i prostire se na skoro punih 500 kvadratnih metara. Nalazi se na samoj obali mora i krasi je privatna plaža, kao i četiri terase, kaskadni vrtovi i parking. 

Objavivši jednom prilikom delić enterijera, Elena je mnoge oborila sa nogu svojim, kako ga je nazvala, hramom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike