Godinu dana od smrti Gorice Nešović! Njen kolega Dragan ne može da veruje da je tako brzo prošlo: Tu je, svakako!

06.10.2023

15:01

0

Kako je otkrio, njene stvari koje je imala u studiju su i dalje sa njima

Godinu dana od smrti Gorice Nešović! Njen kolega Dragan ne može da veruje da je tako brzo prošlo: Tu je, svakako!
Gorica Nešović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Gorica Nešović je preminula na današnji dan prošle godine, a vest o njenoj smrti pogodila je mnoge koji su je rado slušali na radiju, svakog jutra.

Njen kolega i prijatelj Dragan Ilić nastavio je da vodi jutarnji program koji su njih dvoje radili, sa novom partnerkom Dejanom Milović Buhom. Ovog jutra su, očekivano, emisiju posvetili njoj.

Printcreen/Youtube/Moj Beograd
Gorica Nešović

- 6. oktobar i evo, verovali ili ne, ja teško da mogu da poverujem u taj protok vremena, odnosno u tu činjenicu da je na današnji dan pre godinu dana otišla u drugu dimenziju, ali tu je. Tu je svakako - rekao je Dragan na samom početku "Buđenja", pa nastavio:

- Ne mogu da odredim da li mi je to dugo ili kratko, jer imam utisak da će samo da stanu tu kola kad dolazimo, a opet imam utisak da je prošlo tri života. Delom je to i do našeg posla, koji traži da svakog jutra svet krene ispočetka. Ali to prisustvo i energija koja se oseća neprekidno traje. Jako je neobično, sad smo tu pakovali stvari, kao i svakog jutra, kafa, gde nam stoji i još uvek su tu sitnice - rezervne naočare ili neke stvari koje su tu potpuno Gorica. 

ATA Images/Antonio Ahel
Dragan Ilić i Gorica Nešović

Podsetimo, Gorica je preminula u 59. godini, nakon dugogodišnje borbe sa dijabetesom. Svoju bolest je otkrila tek posle 10 godina tihe borbe. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike