Postavio je kamere u njenoj spavaćoj sobi?! Britni ponovo sa ocem na sudu, ovoga puta iz bizarnog razloga!

02.07.2022

19:22

0

Autor: Marija Mitić

Džejmi Spirs negira da je na ovaj način narušio privatnost svoje kćerke

Postavio je kamere u njenoj spavaćoj sobi?! Britni ponovo sa ocem na sudu, ovoga puta iz bizarnog razloga!
Britni Spirs i Džejmi Spirs - Copyright Profimedia

Strasti između Britni Spirs i njenog oca Džejmija se ne smiruju ni nakon što se ona, posle 13 godina izvukla iz kandži njegovog oholog starateljstva. Po svemu sudeći, ćerka i otac, koji ne komunciraju već nekoliko meseci, ponovo će se naći na sudu, a ovoga puta iz bizarnog razloga.

Naime, Džejmija Spirsa bivša agentica FBI Šerin Ebadi, optužila je za „nesavesno kršenje privatnosti i građanskih sloboda“ njegove ćerke, rekavši da je u njenoj spavaćoj sobi postavio presluškivače i kamere!

Uređaji za snimanje navodno su bili postavljeni iza kreveta pevačice, zalepljeni lepljivom trakom kako ne bi bio primećeni. Takođe, uređaj je bio opremljen dodatnom baterijom koja je omogućavala duže snimanje - dakle, svaki trenutak koji je Britni provodila u sobi bio je pokriven.

Profimedia
Brinti Spirs

Džejmi negira ove tvrdnje, piše Belfast Telegraph, a sada je i u pisanoj izjavi porekao da je „sproveo ili odobrio“ nezakonito snimanje svoje ćerke.

 - Obavešten sam o navodima Britninog advokata da je uređaj za prisluškivanje ili 'buba' postavljen u njenu spavaću sobu kao nadzor tokom perioda starateljstva koje sam vršio nad ćerkom. Ova tvrdnja je lažna. Nikada nisam vršio niti dozvolio bilo kakav nadzor nad Britninom spavaćom sobom u bilo koje vreme, uključujući i period starateljstva - piše u njegovom pisanom obraćanju.

Profimedia
Džejmi Spirs

Uskoro će se svakako saznati ko je u pravu, a po svemu sudeći, otac i ćerka neće izbeći ni suđenje.

Podsetimo, pevačica je u novembru prošle godine oslobođena starateljstva koje je omogućavalo njenom ocu da kontroliše njen život i finansije skoro 14 godina.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike