Otac Megan Markl ponovo udario na ćerku: Ovakvu verziju nje još nisam video, šokiran sam! Otkrio i da li će je tužiti

21.09.2023

19:12

0

Smeta mu što mu ćerka brani da upozna unuke

Otac Megan Markl ponovo udario na ćerku: Ovakvu verziju nje još nisam video, šokiran sam! Otkrio i da li će je tužiti
Tomas Markl i Megan Markl - Copyright Profimedia

Tomas Markl, otac glumice Megan Markl, još jednom je pokušao da privuče pažnju. 

On već godinama priča loše protiv ćerke i zeta, princa Harija, a iako sa Megan dugo nije u dobrim odnosima, ne odustaje od toga da želi da upozna unuke.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

- Srce mi je slomljeno. Jako sam uzrujan. Okrutno je dedi uskratiti pravo na viđanje unuka... Drugo, nisam učinio ništa loše. Ne postoji ništa što bi ukazivalo na to da sam loš čovek. Ja sam otac pun ljubavi i ona to zna. Nema opravdanja za takvo ponašanje prema meni, nema izgovora za postupanje prema baki i deki na takav način - rekao je u emisiji ‘Good Morning Britain’.

Dodao je kako zbog kalifornijskog zakona ima pravo da ih tuži kako bi video decu, ali da ne želi to učiniti. Takođe, smatra da se njegova kći jako promenila.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

- Megan je živela sa mnom od šestog razreda do srednje škole i nikada nisam video tako nešto. Nikad nisam video tu verziju nje u koju se pretvorila. Šokiran sam - kazao je on, a na pitanje da li misli da je princ Hari uticao na njeno ponašanje, kaže da je zapravo suprotno:

- Mislim da ona ima veći uticaj na Harija nego on na nju. Kralj Čarls takođe nije učinio ništa loše, a i njemu su uskraćena deca, kao i meni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike