Darko Lazić progovorio o dečku svoje majke: Velika sam joj podrška, dobar je čovek! (FOTO)

20.09.2023

12:50

0

Ime mu je Dragan Gagi Paunović i živi na relaciji Holandrija - Francuska - Srbija

Darko Lazić progovorio o dečku svoje majke: Velika sam joj podrška, dobar je čovek! (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić oglasio se akonto priča da je njegova majka Branka ponovo srećna u ljubavi. Isprva, pevač je i burno odreagovao, a zatim je naglasio kako mu je važna njena sreća, te da je maksimalno podržava.

Za izvesnog Dragana Gagija Paunovića, onda, rekao je da je dobar čovek, pa odličan momak.

- Šta koga boli ku*ac? Ona je odrasla osoba i to je njena stvar i njen život. Glupo mi je da komentarišem vezu svoje majke. Ja sam joj velika podrška i bitno je da je srećna, a Gagi je jako dobar čovek. Odličan momak - istakao je za „Informer" Darko, koji je bez oca Milana ostao krajem 2020. godine, što je svakako izuzetno pogodilo i Branku.

Branka Lazić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Godine su joj bile potrebne da na polju ljubavi ponovo bude ispunjena.

Ko je Dragan Paunović?

Paunović je, inače, rodom iz Velikog Gradišta, a živi na relaciji Holandrija - Francuska - Srbija. Na Zlatiboru poseduje apartmane, te je i vlasnik izvesne menadžerske agencije. Oni se već godinama poznaju, a nedavno, još više su se zbližili putem Fejsbuka.

- Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti - počela je Branka za „Telegraf", ali je ipak dodala i da je veoma srećna kraj novog izabranika, posle dužeg vremena.

- Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena - nasmejala se ona za pomenute medije, govoreći o vezi koja, kako se prenosi, traje već i više od pola godine.

- Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno - počeo je Dragan za iste medije, pa dodao:

- Često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji... Što se tiče Darka (Lazića), on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cenimo i poštujemo, sve je lepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi, naravno - zaključio je, a u nastavku možete videti i kako on izgleda.

Dragan Paunović, Facebook / Gagi Gagi
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike