Liče jedna na drugu! Prepoznajte sa fotografija koje su čije usne: Da li pevačice imaju istog plastičara? (FOTO/ANKETA)

30.03.2022

06:45

0

Da li Marina Visković, Anastasija Ražnatović, Ceca, Emina Jahović ili neka druga? Po ovom delu lica ne biste ih sigurno lako prepoznali

Liče jedna na drugu! Prepoznajte sa fotografija koje su čije usne: Da li pevačice imaju istog plastičara? (FOTO/ANKETA)
USTA - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam

Naše najpopularnije pevačice i dalje drže trend punih usana, zbog čega su se podrvgle davnih dana estetskoj hirurgiji, a iz tog razloga u javnosti se često čuje da nisu autentične, te da "liče jedna na drugu".

Iako je verovatno svaka od njih imala različite kriterijume kada se odlučila da ode pod nož, nekako su uspele da dobiju iste crte lica. Tu su i popunjavanje jagodica, zatezanje očiju, korekcija nosa, zbog čega su značajno promenile lični opis.

Ipak, mi ćemo se fokusirati samo na usne, koje najčešće koriguju, nekih od najpoznatijih dama sa estradne scene, iako pored njih postoje još brojne poznate ličnosti koje su realizovale takozvani "voštani izgled".

Na našem spisku su Ceca Ražnatović, Marina Visković, Anastasija Ražnatović, Jelena KarleušaKatarina GrujićSofija MiloševićEmina JahovićNataša BekvalacMia BorisavljevićTeodora Džehverović, koje su najčešće u medijima zbog svog izgleda, a vi prema fotografiji ispod pokušajte da pogodite koje usne pripadaju kojoj lepotici.

ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam
 

Za najlepše usne možete glasati u anketi, a na samom kraju pogledajte tačan rezultat - koje usne sa fotografije iznad pripadaju kojoj zvezdi.

 

 

Ovo je redosled poznatih prema fotografiji usana iznad. 

1. Anastasija Ražnatović
2. Jelena Karleuša
3. Katarina Grujić
4. Ceca Ražnatović
5. Marina Visković
6. Emina Jahović
7. Sofija Milošević
8. Teodora Džehverović
9. Nataša Bekvalac
10. Mia Borisavljević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike