Milica Pavlović promenila je neke reči dueta „Mašala"! Ovakvoj Karleušinoj reakciji se nije nadala (VIDEO)

19.09.2023

08:55

0

Pevačica je još uvek pod utiskom

Milica Pavlović promenila je neke reči dueta „Mašala"! Ovakvoj Karleušinoj reakciji se nije nadala (VIDEO)
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša je duet s Milicom Pavlović, „Mašala", čuvala u strogoj tajnosti do samog objavljivanja albuma „Alfa". Pesmu je, inače, JK pisala zajedno s Markom Peruničićem i Sajsi MC, a pošto ju je ponudila Pavlovićevoj - jakih emocija nije manjkalo.

Kako je otkrila posle velikog šoua koji je Karleuša noćas priredila u svrhe promocije i drugog prijekta, „Omega", Milica je pojedine reči i izmenila - prezajući da se možda autorka ne naljuti. Međutim, to se nije dogodilo. Obema se s numerom „Mašala" ostvario veliki san.

Milica Pavlović na lajv šouu Jelene Karleuše, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mi smo oduvek želele da imamo duet. Nekako, od prvog dana poznanstva, prvo smo se šalile akonto toga, a onda je to preraslo u ozbiljnost i, samo smo čekale momenat - počela je Milica pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, posle Jeleninog koncerta u Beogradu na vodi.

- Ona je prva naišla na melodiju, tu je napisala tekst, pozvala me, poslušala sam, pitali su me kako mi se dopada. Sugerisala sam par reči što se tiče mog dela. Jelena je to super prihvatila... Verujte mi, da mi je neko rekao da ćemo nas dve tako dobro sarađivati... Sve je išlo neverovatno glatko - istakla je ona, koja je i javno čestitala koleginici i prijateljici na prethodno zaključenom performansu.

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Još sam pod utiskom, klecaju mi kolena! - kazala je pevačica, koja se već uveliko priprema za svoj koncert u Areni za koji je, kaže, ovo noćas svakako bio „tizer".

- Ovo je bio tizer za Arenu, krenula sam s koreografijama, malo sam sluđena... Ko ne bude došao, kajaće se - sigurna je Milica, a kako je još tekao razgovor s pevačicom, te da li se ikad dogodilo da ona i Jelena zaplaču zajedno, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike