„Nova sam kraljica bakšiša!" Ona je otišla na karaoke, pa postala pevačica: Volela bih da imam karijeru kao Tea Tairović!

29.09.2023

14:40

0

Muziku je oduvek volela, ali je najpre bila ekonomski tehničar

„Nova sam kraljica bakšiša!" Ona je otišla na karaoke, pa postala pevačica: Volela bih da imam karijeru kao Tea Tairović!
Matea Stanković - Copyright Printscreen „Grand Magazin TV Grand"

Matea Stanković muzikom se bavi oko šest godina. Uvek ju je volela, ali ranije nije bila u mogućnosti da se i bavi time. Međutim, jedne večeri - to se značajno promenilo i danas, kako ističe, uspela je da postane „nova kraljica bakšiša".

- Moja istorija je jako duga, ja sam dete iz mešovitog braka, mama mi je iz Zagreba, a tata iz Niša. Kao izbeglica sam se doselila u Požarevac, gde sam završila školu i fakultet i, sticajem okolosti, otišla u Austriju - počela je ona svoju priču za jedne medije, pa je nastavila o tome kako je svojevremeno otišla na karaoke, pa „izvukla premiju".  

- Otišla sam s drugaricama na neko karaoke veče gde sam otpevala par pesama i dobila bakšiš, nekih 700, 800 evra. Sećam se kao danas da je bilo. Ja sam taj novac ostavila, jer je meni jedino bilo bitno da se zabavim sa drugaricama. Kasnije, sticajem okolnosti, počela sam da se bavim pevanjem - kazala je onda za „Grand" i na pitanje voditeljke da li je to ona nova kraljica bakšiša, odgovorila potvrdno.

- Jesam, mogu da se pohvalim time. Znam kako radim svoj posao i znam da se kolege otimaju za mene. I da ne snimim pesmu, znam da ću uvek imati posla. Nisam od onih da dođem na svirku i zasednem na telefon, ja sam radna... Muziku sam oduvek volela, ali prosto nisam imala mogućnosti da se bavim time. Ranije sam radila kao ekonomski tehničar - objasnila je.

Do sada, inače, Matea je brojna poznata imena upoznala, ali najveći utisak na nju ostavila je Tea Tairović.

Tea Tairović, ATAImages/M. M.
 

- Volela bih da imam karijeru kao Tea Tairović. To je ritam koji mene pokreće i imamo sličnu energiju. Bila sam na njenom nastupu, imala sam čak čast i zadovoljstvo da u Beču pevam sa njom na jednom brodu. Jedna je od retkih koju slava nije promenila. Savetovala me je da budem uporna i da ne slušam druge. Bog zna kakvo srce imam i osećam da ću daleko dogurati - zaključila je Stankovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike