Tea Tairović od prvog honorara mogla je da kupi sendvič, kafu i žvake! Danas važi i za kraljicu bakšiša, ali nekad - nije bilo baš tako

01.09.2023

13:55

0

Pevačica je kroz mnogo šta prošla, dok se nije proslavila

Tea Tairović od prvog honorara mogla je da kupi sendvič, kafu i žvake! Danas važi i za kraljicu bakšiša, ali nekad - nije bilo baš tako
Tea Tairović - Copyright ATAImages/M. M.

Tea Tairović nedavno se prisetila svojih početaka, konkretno svog prvog honorara, pa ispričala kako nije uvek bilo kao što je sada - kada važi i za jednu od kraljica bakšiša.

- Moja prva zarada je bila taman tolika da kupim sendvič, kafu i žvake - kazala je ona na „Kurirovoj" televiziji, a tom prilikom, dotakla se i izjave koleginice Galene, koja je skoro i te kako uvredila Srbije svojom izjavom „da su ljudi tamo šovinisti".

Galena Gančeva, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Šta god da kažem biće pogrešno... Znajući je, verujem da žena uopšte nije „u tom fazonu" - sigurna je Tea, koja veruje i da su sporne reči možda i izvučene iz konteksta.

Takođe, pevačica se dotakla i pojedinih aktuelnosti - svadbe Darka Lazića, pa je iskoristila priliku da čestita kolegi. Svoju svadbu, pak, nikada nije ni zamišljala.

Darko Lazić sa suprugom Katarinom, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Svaka čast. Darko se oženio tri puta, a Tea nijednom. Nikada nisam zamišljala svoju svadbu, ni kao dete. Neke druge stvari jesam zamišljala, ali svadbu ne - izjavila je Tairovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike