Jelena Karleuša sada menja ploču: Neka neko nesrećnoj Ceci kaže da nisam mislila na Priju, potkačila i Anastasiju

29.09.2023

09:50

3

JK je Priji sada poželela sreću

Jelena Karleuša sada menja ploču: Neka neko nesrećnoj Ceci kaže da nisam mislila na Priju, potkačila i Anastasiju
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović je sinoć održala prvi u nizu, od tri koncerta u Štark Areni, koji su došli da podrže brojne javne ličnosti, a između ostalih i Ceca Ražnatović, koja je u izjavi za medije istakla da je došla da podrži „treš muziku” i time pecnula Jelenu Karleušu, koja je izjavila da Aleksandra Prijović nema hit, kao i da su „Zvezde Granda” i Prija „treš”.

- Želim joj preuspešne koncerte, kao što će i biti. Došla sam da podržim ovu „treš muziku" što narod obožava, da bude 2001. na koncertu... (smeh) Žena je prodala skoro 50.000 karata, to je za svaku pohvalu, podršku, baš mi je drago - kazala je ona.

24sedam TV
Ceca Ražnatović

Ipak, sada je JK pokušala da ispravi rečeno, te se ponovo oglasila. 

- Neka neko kaže nesrećnoj Ceci da pod treš muzikom iz 2001. nisam mislila na Priju nego na onu što puši dva k. Ali mi je prezabavno što je ona prepoznala Priju u mojim rečima. Bitno da pomno prati moje intervjue, ni ja se ne bih setila da sam rekla 2001. - napisala je Karleuša i dodala: 

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša potkačila Cecu Ražnatović

- Priji čestitam i želim joj od srca da izbegne „Maja B sindrom”, kada te publika prvo hajpuje, pa zaboravi. To Srbi obožavaju da rade. To će biti teško sa ovim Anastasija R-X faktorom. 

Podsetimo, na konstataciju novinara da i Aleksandra Prijović ima hit i naveo numeru „Dam, dam, dam”, Kareuša je rekla: 

- O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, „Zvezde Granda” su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina - rekla je JK.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike