Poznati na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Areni! Nući i ovo smatra odgovorom JK: Ja sam bio kulturan, ona nije! (FOTO/VIDEO)

28.09.2023

19:45

0

Naglašava da je došao dobro da se provede, a ne da „vodi tuđe ratove"

Poznati na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Areni! Nući i ovo smatra odgovorom JK: Ja sam bio kulturan, ona nije! (FOTO/VIDEO)
Igor Panić Nući - Copyright 24sedam TV

Pevačica Aleksandra Prijović večeras, 28. septembra, održava prvi od tri zakazana koncerta u Areni. Ovaj njen veliki uspeh došli su da pozdrave Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Suzana Jovanović, Tijana Milentijević, poznatija i kao Tijana eM, te mnogi drugi. 

Saša Popović, međutim, trenutno je u Opatiji, kazala je njegova supruga za okupljene medije među kojima je bila i ekipa 24sedam, pa zato večeras ipak neće biti priustan. Za razliku od njega, Igor Panić Nući, spreman je za dobar provod. Sukob koji je imao s Jelenom Karleušom putem društvenih mreža nimalo ga u tome nije omeo. 

- Imali smo neke nastupe zajedno, radili smo, sretali se na aerodromu. Aleksandra me je oduševila otkako smo se upoznali - počeo je on, pa dodao i kako bi rado danas-sutra s njom i duet snimio. 

Po pitanju JK, sa druge srane, izjavio je:

- Osetio sam da je trenutak da i ja nešto kažem. Sve je bilo kultuno, u granicama normale, što baš i nije bilo s njene strane. Čak sam i dao link da ljudi „strimuju" na Spotifaju... Tako da, vrlo pristojan odgovor, a i moje pojavljivanje ovde je dovoljan odgovor... I ovo je opet dokaz da ja ne vodim tuđe „ratove" - pričao je izvođač, osvrnuvši se i na Milicu Pavlović, a u snimku koji sledi možete saznati i zašto. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike