Prija se presvukla pa nastavila da peva, ali i da plače: Posvetila pesmu baki, dedi, a tek s kumom što se provela! (FOTO)

28.09.2023

22:40

0

Aco Pejović takođe je suzu pustio, ponosan na njen uspeh

Prija se presvukla pa nastavila da peva, ali i da plače: Posvetila pesmu baki, dedi, a tek s kumom što se provela! (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright Instagram screenshot

Aleksandra Prijović je tokom velikog koncerta u Areni drugi blok pesama otvorila hitom „Dam dam dam", za koji su pred čitav šou Nući, ali i Suzana Jovanović, priznali da im se izuzetno dopada, te da ga često i pevuše, kao i „šeruju" na mrežama. Takođe, pevačica se i presvukla u crnu kožnu haljinu pošto je „okrenula novi list" ove nezaboravne noći. Stajala joj je kao salivena. 

Ipak, „opasan look" takođe su pratile njene suze radosnice, posebno dok je izvodila „Devet života", koju joj je napisao suprug Filip Živojinović. 

Aleksandra Prijović, Instagram screenshot
 

- Filipe, hvala, za pesmu koju si uradio - izustila je ona, koja emocije nikako nije mogla da smiri. 

- Bako i deko, maštala sam o tome da vi jednog dana ovde budete sa mnom i da vam ispunim ovu želju. Samo sam htela da doživite ovo. Tata, volim te... Volim vas najviše na svetu - kazala je pošto je i njima rešila da posveti jednu numeru. 

U pitanju je bila „Sve po starom". 

Sa kumom Acom Pejovićem, onda, rado je podelila scenu uz „Litar vina, litar krvi". Ni njemu nije bilo svejedno, što možete videti u galeriji koja sledi. 

- Ovo je prvi koncert na kom sam zaplakao, od srca ti to kažem, mlađa generacija ovo zaslužuje - prokomentarisao je pevač, pa je krcatu Arenu počastio i s nekoliko svojih hitova.

- Hvala ti što si došao večeras, znaš koliko te volim, iako si moj kum, najjači si - rekla je njemu Aleksandra koja od samog starta svu pažnju fanova „drži u šaci".

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike