Pavle Mensur zaprosio devojku na Sardiniji! Voditeljka jutarnjeg programa van sebe od sreće: Još ne znam šta me je snašlo! (FOTO)

27.09.2023

19:25

0

Nastasija Stošić s ponosom je pokazala i prsten

Pavle Mensur zaprosio devojku na Sardiniji! Voditeljka jutarnjeg programa van sebe od sreće: Još ne znam šta me je snašlo! (FOTO)
Pavle Mensur - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nastasija Stošić, voditeljka jutarnjeg programa na „Prvoj" i glumac, Pavle Mensur, verili su se pa o tome brzo i obavestili javnost - direktno sa Sardinije, sudeći po bogatom nizu fotografija i snimaka sa njenog Instagrama. Buduća mlada pokazala je i verenički prsten, te pobrala sve simpatije svojih fanova.

Lajkovi i komentari ne prestaju da se nižu, mahom čestitke na ovoj odluci da svoju ljubav „podignu na viši nivo".

Na prvom je susretu shvatila da je on taj!

Nastasija Stošić pokazala verenički prsten, Instagram screenshot / nastasijastosic
 

- Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, po prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana i volim najviše što mogu. Ali ja sam verena!

- ...Rekla sam „da" čoveku koji je ljubav mog života, zauvek moj plus jedan, mojoj Mikuli koja me je, neznajući, rezervisala za sebe još na prvom susretu - napisala je Stošićeva na pomenutoj društvenoj mreži.

- ...To bi vam bilo to, žao mi je, ali nije. Zvanično, on je moj - dodala je zatim, pa izmamila koju lepu reč i od poznatih poput Marije Egelje, Marije Karan, Sofije Milošević, Jovane Jocić i mnogih drugih.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike