Verila se glumica koju su svi mrzeli u "Slatkim malim lažljivicama": Posle prevare, ponovo srećna u ljubavi

10.09.2023

08:00

0

Sve se desilo nedavno, a veridba je i potvrđena

Verila se glumica koju su svi mrzeli u "Slatkim malim lažljivicama": Posle prevare, ponovo srećna u ljubavi
Tori DeVito - Copyright Profimedia

Tori DeVito, koju je domaća publika upoznala u serijama "Slatke male lažljivice" i "Čikaška hitna pomoć" se verila sa svojim dečkom Džaredom LaPinom.

Njeni predstavnici za medije potvrdili su lepe vesti, a otkrili su da se veridba desila proteklog vikenda. Ona je objavila i njihovu zajedničku fotografiju, ali bez ikakvog opisa, te je samo stavila emotikon srca.

Tori je, inače, bila već udata i to za glumca Pola Veslija, zvezdu "Vampirskih dnevnika", a u braku su bili dve godine.

Nedavno je glumica pričala o tome da je doživela prevaru i to tako što je, samo dan pre nego je tadašnji dečko hteo da je vodi da bira verenički prsten, saznala da on ima profil na jednoj od aplikacija za upoznavanje.

Profimedia
Tori DeVito

- Solo sam sada, ali sam donedavno bila u vezi. Štaviše, dan pre nego što je odlučio da me odvede da isprobamo vereničko prstenje, saznala sam da ima profil na aplikaciji za upoznavanje! I to tako što je slučajno "lajkovao" profil moje prijateljice! - započela je Tori svojevremeno, pa nastavila:

- Znala sam kakav je bio u prošlosti, ali je on tvrdio da se promenio. Svaki put, otkako smo počeli da se zabavljamo, kada bih prišla blizu njegovog telefona, odmah je skakao i uzimao ga. I to je bilo veoma sumnjivo. Ali sam odlučila da to ignorišem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike