Kseniji Pajčin jedan album nisu dali da izda: Pevačica zbog pretnji bežala u Grčku?

27.09.2023

18:50

0

Nije joj bilo svejedno

Kseniji Pajčin jedan album nisu dali da izda: Pevačica zbog pretnji bežala u Grčku?
Ksenija Pajčić - Copyright Youtube screenshot / „Magazin IN", Pink show

Pokojna Ksenija Pajčin je 2000. godine navodno snimila album koji nikada nije ugledao svetlost dana. Prema daljim napisima jednih medija, bilo je tako zbog tadašnjeg glavnog urednika izvesne izdavačke kuće koji je bio ludo zaljubljen u nju, a s kojim ona nije želela ništa više od poslovne saradnje.

S pomenutom projektom, inače, pevačica je planirala da se popne na sam vrh estrade, međutim CD je dobio zabranu, a ona je zbog čitave neprijatnosti pobegla u Grčku.

„Rešio je da joj se osveti..."

- Pokojna Ksenija je odmah nakon NATO bombardovanja naše zemlje snimila album, koji je za ono vreme bio nešto totalno novo. Ona je pregovarala o njegovom izdavanju sa svim tadašnjim izdavačkim kućama, pa je tako došla i do urednika jedne od najuspešnijih. Taj čovek je bio ludački zaljubljen u Kseniju, koja je tada bila jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni. On je na sve načine pokušavao da je osvoji, ali ona uopšte nije bila zainteresovana za njega. Kad ga je odbila i jasno mu stavila do znanja da s njim ne želi ništa, bio je vrlo besan, pa je rešio da joj se osveti - pričao je izvor „Kurira", pa nastavio o tome koliko je on tačno bio uticajan, te da je kao takav povukao brojne veze ne bi li zaustavio čitav projekat.

Ksenija Pajčin, Slika ekrana/TV Pink Show
 

- Pošto je bio uticajan, imao je dobre kontakte s tadašnjom vlašću i povukao je sve veze koje je imao s produkcijom i producentima koji su stajali iza tog albuma i on je zabranjen. Kako je Ksenija tada govorila prijateljima, stavljen je u fioku. Njoj je to teško palo, pa je ubrzo pobegla u Grčku. Jedan od razloga je bio i taj da se skloni od tog čoveka i njegovih pretnji. Bilo bi divno kad bi neko posthumno objavio te pesme u Ksenijinu čast - kazao je onda insajder, pišu pomenuti mediji.

Govoreći o svojim tadašnjim planovima za budućnost na polju karijere, sama Pajčinova je u tom periodu nagovestila „da se nešto krčka", ali nikad nije ispričala u stvari šta ju je navodno snašlo.

- Karijeru sam počela u grupi „Dak". Dosad sam objavila albume „Too hot to handle", „Sviđa mi se on", jedan je ostao u fioci zbog firme koja je stajala iza njega, „Extreme", „Sigurna" i „The best of". Trenutno radim, napisala sam dve ekstra pesme i uzimam još nekoliko - kazala je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike