Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda": Ima metuzalema koji ne prave gledanost tamo

26.09.2023

12:43

0

Ona ih je nazvala i nesrećnima

Jelena Karleuša o "Zvezdama Granda": Ima metuzalema koji ne prave gledanost tamo
Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Nemanja Vujčić

Jelena Karleuša govorila je o aktuelnim temama, u koji svakako spadaju njeni albumi "Alpha" i "Omega", te je pomenula i skandal izazvan prepucavanjem oko rejtinga sa Zvezdama Granda.

S obzirom na to da su u gotovo istom terminu gostovali ona i Saša Popović na K1 i TV Pink, nije imala prilike detaljno da mu odgovori, ali kritika nije izostala. Najpre je ponovo oplela po estradi.

- Publika je pre mog albuma, u prehodnim godinama, imala da sluša jeftini folk uvežen iz drugih zemalja. Sve se pretvorilo u jednu papazjaniju - tvrdi Jelena, koja je rekla kako joj smeta što mediji ističu njene godine.

Printscreen/K1
Jelena Karleuša i Jovana Joksimović

- Mi smo Srbija, jako siromašni, naši nastupi su jeftini. Sve što zaradim, uložim u projekte.

Dolazim u sitaciju da je kostim koji nosim na nastupu skuplji nego moj honorar. Sve zarađeno poklanjam svima, jer nikada nisam dva puta nosila istu garderobu.

Saradnici su pisali tekstove, međutim ja sam im govorila kako to treba da izgleda. Moja omiljena pesma je Mašala, napisala sam tekst. Pošto sam ja Alfa, kad sam se zapitala ko bi mi odgovarao za duet, pomislila bih da Milica Pavlović bude Omega, a tu se našao i Devito. Takođe, zvala sam i Željka Joksimovića ali nisam dobila potvrdan odgovor, mama mu nije dala da sarađuje sa mnom - rekla je Karleuša - rekla je Karleuša u emisiji "Uranak" Jovani Joksimović.

Printscreen/K1
 

 

Motivaciju mi daju hejteri

Karleuša ističe da želi da se dokaže hejterima koji je napadaju.

- Pitaju me ljudi što to radiš, što se toliko izlažeš, ali takva sam, ne volim samo da pevam. Šoubiznis je provokacija, šok, hajp... Moje nerviranje je konstruktivno. Neki ljudi pišu komentare, bez uspeha, bez profilne slike, daju ti motivaciju da nešto demantuješ. Bekrajno sam im zahvalna jer su mi stalna motivacija da se borim. Više me motivišu oni nego ovi koji mi kažu "prešla si igricu". Zbog takvih pozitivnih komentara, ja opet ne bih ništa izdavala 11 godina. Postoji jedna pesma koju sam napravila "Radim na bol", zamislite kakvu zver je šoubiz napravio kad ista "radi na negativno".

Printscreen/K1
 

 

"Nikog ne interesuju 'Zvezde Granda"

 

Konačno, ona se osvrnula i na "Zvezde Granda".

- Nedavno smo imali ovo sa Zvezdama Granda, šest godina sam im pravila najveću gledanost, oni su na nivou statističke greške. Da li si čula ikoga ko je u zadnjih dve tri godine pomenuo Zvezde Granda? Ja ne, osim ako oni mene pominju. Poklonila sam im da se piše i o njima nesrećnima, nikoga ne interesuje kako su se obukli, nema mimova, ne svađaju se na društvenim mrežama zbog njihovih stavova, klinci ih ne prate... Bez dinara sam bila u žiriju, šest godina sam radila bez dinara. Ja sam išla da radim i pevam samo da bih imala šta da obučem na snimanjima Zvezda Granda. Iskoristila sam to što konačno imam negde na TV-u da se pojavljujem, jer sam bila puno godina zabranjena u gotovo svim medijima - naglasila je pevačica, a potom je aludirala i na svoju ljutu protivnicu Cecu Ražnatović.

- Ima metuzalema koji ne prave gledanost tamo - rekla je Jelena, a onda je po ko zna koji put potkačila Viki Miljković:

- Viki i Đorđe David to nisu iskoristili što su tamo. Ja sam tražila da Viki bude u "Zvezdama Granda", ona mi je bila vežba jer nisam imala na kome da vežbam razne retoričke tehnike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike