Era Ojdanić otkrio detalje zdravstvenog stanja Milića Vukašinovića: „Njegovo srce nije dobro”

13.09.2023

23:20

0

Rokeru će uskoro biti ugrađena dva stenta

Era Ojdanić otkrio detalje zdravstvenog stanja Milića Vukašinovića: „Njegovo srce nije dobro”
Milić Vukašinović - Copyright Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV

Roker Milić Vukašinović danima unazad kuburi sa zdravljem, a zahaljujući pevaču Aci Pejoviću, njemu će biti ugrađena dva stenta. Naime, posle operaije aneurzime na nozi, Vukašinović sada ima problema sa srcem, a pevač Era Ojdanić je otkrio kakvo je njegovo stanje sada. 

- Juče sam se čuo sam Milićem i nikako nije dobro. Nije mu dobro srce i treba da ugradi stent. Baš me je prijatno iznenadio Aco Pejović. On je dobar momak, veliki umetnik i human momak jer se javio Miliću da mu pomogne - kazao je Era i dodao: 

Milić Vukašinović Printscreen „Zornjak", Red TV
Milić Vukašinović

- Inače, kada sam se čuo juče sa Milićem, on mi je još pun one harizme rekao: "Ero, brate, pošalji mi mesa, hoću mesa!". Danas ili sutra ću kilo ili dva jagnjetine ili prasetine da bude onako vruća sa ražnja. Sešću u kola i odneti mu. Želim mu ovom prilikom brz oporavak jer je dobar čovek i sjajan umetnik. Mnogo ga volim -  ispričao je Ojdanić za Kurir. 

ATAImages/M. M.
Era Ojdanić

Podsetimo, Milić Vukašinović se javno zahvalio Pejoviću koji je ponudio pomoć za njegovo ozdravljenje. 

- Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem, uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevać i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović - započeo je Milić na društvenim mrežama, pa nastavio:

ATAImages/Antonio Ahel
Aco Pejović

 

- Koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve. Taj čovek je, kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike