Ceca je danas slomljena, ona joj je bila druga majka: Jako mi nedostaješ! (FOTO/VIDEO)

19.09.2023

15:54

0

Ona se obratila na društvenim mrežama emotivnim snimcima

Ceca je danas slomljena, ona joj je bila druga majka: Jako mi nedostaješ! (FOTO/VIDEO)
Marina Tucaković, Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Na današnji dan pre dve godine preminula je tekstopisac Marina Tucaković, koja je sarađivala sa gotovo celom estradom, a njen odnos i saradnja sa Cecom Ražnatović dobro je poznat javnosti.

U to ime i u ime njihovog prijateljstva, pevačica se emotivnim snimcima i fotografijama prisetila Tucakovićeve.

- Nedostaješ, jako mi nedostaješ - napisala je Ceca uz emotikon slomljenog srca.

U pozadini Instagram storija, idu video snimci i fotografije, a najupečatljiviji je onaj sa koncerta na Ušću kada se Ražnatovićeva svojevremeno obratila Marini, nazvavši je drugom majkom.

Instagram screenshot / Ceca Ražnatović
Marina Tucaković i Ceca Ražnatović

- Želela bih jednoj osobi da se zahvalim, to je žena koja je stvorila moj novi identitet na estradi, žena zbog čijih tekstova sam ovde gde jesam večeras, ispred svih vas. Hvala joj, mnogo joj hvala. Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina, pored mojih divnih roditelja, mog oca i moje majke, ona je moja druga majka i zove se Marina Tucaković - rekla je Ceca te 2006. godine pred 100.000 ljudi.

Nakon njene smrti, pevačica je poručila da je Marina ispisala celu njenu karijeru, te da se oseća kao siroče. S obzirom na to da Ražnatovićeva trenutno radi na novom albumu, bez sumnje joj ovih dana još više nedostaje Marinina reč, kao i glas prijatelja, zbog čega je i ranije rekla da će joj biti teško.

- Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pesmu. Napisala je celu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već i prevazići - zaključila je pevačica prošle godine.

Podsetimo, Marina Tucaković preminula je u 67. godini 19. septembra 2021. godine, posle duge i teške bolesti. Ona je napisala brojne hitove za pevače širom estrade, te su se od nje na sahrani oprostili Dara Bubamara, Jelena Karleuša, Žika Zana, Ana Nikolić, Dragana Mirković, Željko Samardžić, Neda Ukraden, Saša Matić i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike