Bivši suprug Ivane Šašić se ženi! Pokazao novu devojku: Sa plavuše prešao na crnku

26.09.2023

00:10

0

I Emina ima nešto zajedničko sa Simićevom bivšom

Bivši suprug Ivane Šašić se ženi! Pokazao novu devojku: Sa plavuše prešao na crnku
Ivana Šašić i Bojan Simić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ivana Šašić i njen suprug Bojan Simić su stavili tačku na svoj brak, a razvod je prošao veoma turbulentno. Ipak, Simić je ubrzo nakon rastanka uplovio u ljubavnu romansu sa izvesnom Eminom, a kako je otkrio, nju planira i da oženi. 

- Odlično sam. Živim život, zaljubljen sam! Mene to nije prošlo, ja sam s tom devojkom bio i pre nego što sam ušao u rijaliti. Ostalo je da ako ne napravim nikakvu glupost unutra da nastavljamo normalno, imali smo dogovor i tako se i desilo - objasnio je Bojan i otkrio da je svadba već planira za narednu godinu: 

ATAImages/Antonio Ahel
Ivana Šašić

- Šta ću?! Vidi nisam vuk da živim kao samotnjak. Devojka se zove Emina - kazao je Simić, zbog čega se voditeljka Sanja Ćulibrk našalila:

Po svemu sudeći, Bojan je slab na pevačice. Kako je i sam objasnio s obzirom da živi život boema, pevačice su mu i suđenje.

 -Jeste, ali vidi koga ja da upoznam? Ona je fina, normalna kulturna i vaspitana što je danas retkost. Mada ispod mire sto đavola vire - našalio se Bojan. 

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Bojan Simić

U jednom trenutku tokom emisije u studio je ušla i Bojanova devojka, što je zapravo i bilo njihovo prvo javno pojavljivanje.  

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Nismo se upoznali u kafani nego kod njega kući pa smo tako krenuli da se čujemo i viđamo. Znaš koliko smo poruka razmenili, kao da sam u osmom razredu osnvne skole. Milijardu poruka! Ma ona je bre bila teška kao crna zemlja. Nije nona u fazonu da se vidi odmah sa nekim, kao što većina danas to radi - rekao je Bojan otkrivajući kako je teklo njihovo upoznavanje: 

- Davala mi je korpu, ali kada sam ja video kuda plovi ovaj brod počeo sam da je oslovljavam sa „drugarice“. I kada mi je reka da je ne zovem tako shvatio sam gde smo - kroz smeh se je ispričao.

Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Bojan Simić i nova devojka Emina

Iako još uvek nisu ozvaničili veridbu, par ne krije da planira gala svadbeno veselje.

- Svi pevači iz Granda će da nam pevaju na venčanju!- rekao je Simić, a potom dodao:

- Ona je druga pevačica po redu! (smeh) Pa ne znam, imao sam ljubavi velike i male, živeo sam burno i pravo skandale! Bilo je tu dosta, ali moj život je takav. Družim se s pevačima, menadžerima, muzičarima i voditeljima i jednostavno se tako dešava.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike