Bojan Simić dobio zabranu prilaska bivšoj ženi Ivani Šašić: Voditelj zadrugarima saopštio šokantnu vest! (VIDEO)

27.04.2023

21:29

0

Njegova reakcija iznenadila je sve

Bojan Simić dobio zabranu prilaska bivšoj ženi Ivani Šašić: Voditelj zadrugarima saopštio šokantnu vest! (VIDEO)
Bojan Simić i Darko Tanasijević - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Bivši muž pevačice Ivane Šašić, Bojan Simić, nakon razvoda ušao je u "Zadrugu 6", gde je pred milionima gledalaca danima iznosio prljav veš iz braka sa folkerkom, koja je takođe bila učesnik ovog televizijskog formata u ranijim sezonama.

Ivana i Bojan su nedavno imali prvi susret pred kamerama rijalitija, kada je Šašićeva ušla na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi zadrugare zabavljala na žurki. Susret bivših supružnika je bio turbulentan, a cele večeri su se peckali.

Iako je Ivana nedavno objavila da se i crkveno razvela od Bojana, nesuglasice u njihovom odnosu se nisu stišale.

Sada se pojavila vest da je Simić dobio zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi Ivani Šašić od 48 sati. Ova informacija začudila je javnost, s obzirom na to da se Bojan trenutno nalazi na imanju u Šimanovcima kao aktuelni učesnik šeste sezone "Zadruge".

Voditelj Darko Tanasijević je sinoćnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", Bojanu sopštio vesti o zabrani prilaska.

- Kako komentarišeš što ti je bivša lupila zabranu prilaska 48 sati, a ona je došla kod tebe, a ne ti kod nje? - glasilo je pitanje.

- Nemam šta za cinkaroše da komentarišem. To je to! Nemam komentar. Ko god ode u policiju on je cinkaroš. Ja sam rekao da ću da iznesem argumente. U petak je produženje valjda, ne znam... Neću da pominjem tu spodobu uopšte, ne zanima me - rekao je zadrugar.

Još uvek nije poznato da li će Bojan Simić zbog ovog procesa morati da napusti imanje, a njegovu reakciju na novonastalu situaciju, detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike