Anica rešila sukob sa Bajom nakon spekulacija da su bili u vezi: Vraćena joj je pesma koju je hteo da prisvoji!

26.09.2023

08:30

0

Ona je žarila i palila scenom, a onda se povukla

Anica rešila sukob sa Bajom nakon spekulacija da su bili u vezi: Vraćena joj je pesma koju je hteo da prisvoji!
Copyright Printscreen Youtube/pink.rs/instagram/anica milenkovic

Anica Milenković pojavila se na estradi tokom devedesetih godina, još kao devojčica od 13 godina, a pesma koju je snimila sluša se i dan-danas. Reč je o hitu "Na lančiću ime tvoje" i simpatični spot kojim je Anica pokupila simpatije publike.

Ubrzo, počela je da snima albume, a CD pod nazivom "Ludilo" objavljen je 1997. godine. Na ovom albumu nalazi se i pesma "Svadba će da bude", koju je snimila sa kolegom Nedeljkom Bajićem Bajom. Mediji su pisali i kako su Anica i Baja u tom periodu bili u emotivnom odnosu, preneo je ranije Puls.

Više od 20 godina kasnije, nastao je skandal kada je tim Nedeljka Bajića odlučio da pomenutu numeru skine sa  Aničinog "Jutjub" kanala, i to zbog autorskih prava, a Milenkovićeva je tu situaciju prokomentarisala.

- Ne mogu da razumem pevače koji prijavljuju kolege na Jutjubu zbog autorskih prava, a da ista nemaju. Presma "Svadba će da bude", koju je Nedeljko Bajić pevao na mom albumu, koju sam ja platila a Bajić pevao i koja je njemu u to vreme bila karta za emisije na televiziji "Pink". Isti taj Baja, ili njegov tim, prijavili su Jutjubu pesmu koja je odmah skinuta zbog povrede autorskih prava. Stvarno ne znam kakva prava on ima! Možda su se malo zaigrali, pa pomislili da mogu sve - ljutito je tada izjavila Milenkovićeva 2019. godine za Kurir, a Bajić se nije oglašavao ovim povodom.

Međutim, čini se da su Anica i Baja rešili sukob, s obzirom na to da je pesma "Svadba će da bude" ponovo na digitalnim platformama i s kojom može da nastavi da zarađuje.

Podsetimo, Anica Milenković je aktivno snimala albume do 2008. godine, a potom se povukla i otišla u Ameriku. Pevačica ima dvoje dece, sina i ćerku, a pored muzike, kako je rekla, kada joj nedostaje novca, neguje starije osobe.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike