Nedeljko Bajić Baja konačno u javnosti: Sad drugačije izgleda, a evo zašto ga dugo nije bilo! Progovorio o estradi (VIDEO)

22.03.2022

14:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevač se pojavio se danas na tradicioanlnoj dodeli SEMUS nagrada najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima

Nedeljko Bajić Baja konačno u javnosti: Sad drugačije izgleda, a evo zašto ga dugo nije bilo! Progovorio o estradi (VIDEO)
Nedeljko Bajić Baja - Copyright ATAImages/ A.A.

Nedeljko Bajić Baja pojavio se danas na tradicioanlnoj dodeli SEMUS nagrada najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima

Kako ga dugo nismo videli u javnosti, Baju smo upitali zašto se retko pojavljuje na javnim događajima, kao i čime se bavio tokom pandemije koronavirusa.

- Nije da sam retko u javnosti, ali ne volim da se pojavljujem i guram kada nemam razloga za to. Nisam ulagao novac ni u kakve druge delatnosti i pokretao nove biznise tokom korone. Bavim se isključivo muzikom, umetnošću, tu ništa ne bih menjao, to je moja osnovna preokupacija.

ATAImages/ A.A.
Nedeljko Bajić Baja

Pevač je otkrio i gde trenutno živi, s obzirom da je poznato da je živeo u inostranstvu.

- Živim u Beogradu, ali me često ima i u Beču, ali naravno i u mom rodnom gradu Šipovo. Kod mene je sve kako treba, sve postižem. U suštini sve je stvar dobre organizacije i karaktera čoveka. Ja sam odgovoran, tačan, za sada nemam nikakvih problema - istakao je on, pa otkrio i da li bi volelo da njegova deca krenu njegovim stopama.

- Pa, to ne zavisi od mene. Moje želje su da budu zdravi i stabilni ljudi, a čime će se baviti - to zavisi od njih. Ako budu rešili da budu pevači, neka budu, samo neka budu ono što jesu. Pokazaće vreme, kao što je pokazalo i za mene, vreme uvek pokaže šta smo i ko smo - rekao je Baja koji je najavio i novi album, koji trenutno snima.

ATAImages/ A.A.
Nedeljko Bajić Baja

- Pesme se trenutno snimaju. Sarađivao sam sa vrsnim autorima poput Bore Čorbe. Biće to vrlo kvalitetno, atraktivno, žestoko i interesantno. Što se tiče skupoće biće vrhunski skupo, da nema dalje. 

Kako su se pojedini pevači hvalili da sa nastupa sa Bajom odlaze sa džakovima punim novca, Bajić na to kaže:

- Nije pristojno pričati o tako velikim ciframa, i nije baš onako kako se priča. Navodni džakovi para i tako dalje... Važno je u svemu tome biti čestit. 

Nedeljko Bajić Baja govorio je pred kamerama 24sedam i o supruzi, deci, novim ali i starim hitovima i o još mnogo čemu što možete pogledati u videu koji sledi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike