"Pominjali su me, ali ne kako sam htela": Naša pevačica je na vrhuncu slave otišla u Ameriku, posle 14 godina otkriva šta ju je zabolelo

18.06.2022

21:29

0

Kako Anica ističe, ona se ničega ne stidi, a dokazala je i da prva ljubav zaborava nema

"Pominjali su me, ali ne kako sam htela": Naša pevačica je na vrhuncu slave otišla u Ameriku, posle 14 godina otkriva šta ju je zabolelo
anica milenkovic - Copyright Instagram printscreen/ anica_milenkovic_official

Anica Milenković počela je karijeru sa 13 godina, a publiku je osvojila pesmom "Na lančiću ime tvoje" koja je postala veliki hit. No, na vrhuncu slave rešila je da napusti sve i već 14 godina živi u Americi.

Intervjue za domaće medije retko daje, ali je sada Anica napravila izuzetak te priznala kako izgleda njen život daleko od Srbije.

Instagram printscreen/anica_milenkovic_official
Anica Milenković

- Adaptirala sam se, ovde su mi deca i život ovde izgleda kao i svuda, gde god čovek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snega, to baš volim - istakla je ona.

No, da prva ljubav zaborava nema govori činjenica da Anica i dalje peva, uglavnom na privatnim veseljima.

- Pevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam srećna zbog toga - tvrdi pevačica za "Grand Online".

Instagram printscreen/anica_milenkovic_official
Anica Milenković

Nije bila srećna zbog toga kako su je okarakterisali u domaćoj javnosti zbog priznanja da se, pored pevanja, bavila i negom starijih ljudi, na šta je ona izuzetno ponosna.

- Na žalost pominjali su me, ali ne onako kako sam ja htela i kako sam očekivala. Ako me već spominju neka me spominju za dobre stvari koje sam uradila, a ne radi njihovog marketinga. Da sam htela nešto da sakrijem ili da se stidim nečega ja ne bih pričala o tome. Ne stidim se svog posla koji radim van pevanja, mada svi mi kažu da je dobro dok me spominju - ispričala je Anica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike