Milan Stanković konačno počeo da peva: Objavljen snimak sa svadbe (FOTO)

25.09.2023

10:05

0

Pevao je numeru "Hotel Balkan" od Zdravka Čolića

Milan Stanković konačno počeo da peva: Objavljen snimak sa svadbe (FOTO)
Milan Stanković - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevač Milan Stanković je godinama unazad u medijskoj ilegali. Okrenuo se drugačijem načinu života, promenio je imidž, a sada je konačno rešio da se vrati muzici. Naime, na društvenim mrežama se pojavio njegov novi snimak sa jednog svadbenog slavlja na kom se Milan latio mikrofona. 

Stanković je zapevao pesmu „Hotel Balkan” od Zdravka Čolića, inače svog omiljenog izvođača, a ono što je već na prvu bilo primetno jeste njegov drugačiji stil oblačenja i imidž. Sada ima dugu tamnu kosu, koju vezuje u rep i smršao je nekoliko kilograma. 

Milan je prema pisanjima medija, krajem avgusta za veliki praznik trebalo da obuče mantiju, ali do toga nije došlo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Stanković

- Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao te pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog mesta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i najbolje mesto za to je manastir - oglasili su se tada iz manastira Podmaine za Kurir. 

Iako planira da se vrati na scenu, na društvenim mrežama nije aktivan, te je još uvek neizvesno kakvi su njegovi planovi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike