Bivši dečko Kim Kardašijan našao novu devojku

24.09.2023

16:55

0

Koleginica je osvojila njegovo srce

Bivši dečko Kim Kardašijan našao novu devojku
Pit Dejvidson - Copyright AP/Evan Agostini

Bivši dečko rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Pit Dejvidson je posle raskida uplovio u novu ljubavnu romansu. Naime, kako „US Weekly” piše, glumac je u vezi sa koleginicom Medlin Klajn već nekoliko meseci. 

- Njih dvoje su proveli noć u hotelu Beverli Hils, a zatim su sledećeg jutra zajedno doručkovali. Bili su poprilično neprimetni, držali su se ležerno i nosili su bejzbol kape - potvrdio je izvor blizak paru za strane medije.

Profimedia
Pit Dejvidson

Inače, Dejvidson je bio sa brojnim lepoticama. Pored Kim, on je jubio i Arijanu Grande, ali i Emili Ratjakovski, kao i Čejs Sui Vonders, a njihove ljubavne avanture punile su naslovnice. 

Medlin Klajn je postala poznata po ulozi u Netfliksovom ostvarenju „Outer Banks”. Nešto više od godinu dana je bila u vezi sa kolegom sa seta, Čejsom Stoksom, ali svoj ljubavni život je ljubomorno čuvala od javnosti. 

Profimedia
Medlin Klajn

- Neki ljudi mogu razgovarati o svom privatnom životu - ja ne mogu. Ako dajete sve, sto posto svoje energije, šta ostane za vas? Napokon shvatiš zašto ljudi, javne ličnosti, drže svoje krugove prijatelja malima. Shvatila sam da postoje delovi mog života na koje samo ja ili još jedna osoba imamo pravo. Više volim da je tako. Takođe stvari samo čini posebnima. Obično su takvi odnosi - rekla je ona ranije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike