Kim otkrila s kime želi da bude sada, posle Pita Dejvidsona! Jedno joj je veoma važno: Stvarno tako vidim svoju budućnost!

17.09.2022

05:59

0

Ona i mladi komičar su, kako se pisalo, rešili da se rastanu zbog velike razlike u godinama - iako im isprva nije smetala, postala je vremenom ogroman teret

Kim otkrila s kime želi da bude sada, posle Pita Dejvidsona! Jedno joj je veoma važno: Stvarno tako vidim svoju budućnost!
KIm Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan otkriva kako je rešila da bude sa „pravim, normalnim čovekom" u vezi, onim koji nema nikakve veze sa šoubiznisom. Posle razvoda od repera Kanjea Vesta, a onda i raskida s komičarom Pitom Dejvidsonom - samojoj joj je super, ali u budućnosti sebe i te kako može da zamisli čak i s nekim naučnikom.

Kim i Pit su se, podsetimo, rastali posle oko devet meseci veze zbog, prema navodima „Page six-a", velike razlike u godinama koja im je vremenom postala ozbiljan problem. S Vestom, sa druge strane, ima četvoro dece iz višegodišnjeg braka.

Kim Kardašijan, Profimedia
 

- Trenutno baš ne tražim nikoga. Hoću da se odmorim. Mislim da mi i treba da budem malo „singl" ne bih li se što bolje fokusirala na obaveze, školu i tako to - počela je ona u „The Late Late Show-u" u razgovoru s Džejmsom Kordenom, koji i vodi ovu emisiju.

- Očito, ovo što radim nije dobro za mene. Tako da, treba da promenim svoj put. Možda da odem do bolnice, upoznam nekog lekara, do advokatske firme... Bila bih s nekim naučnikom, neuronaučnikom... Biohemičar bi mogao da prođe, to je nešto što ja svakako mogu da zamislim u nekoj budućnosti - nabrajala je Kim, kojoj je očito postalo veoma važno da njen izabranik ne živi pod svetlima reflektora.

Tokom istog gostovanja, naglasila je kako je s Pitom ostala u dobrim odnosima.

- On je baš sladak. Bukvalno je toliko dobra osoba da... Ma, ne prave ih više takve - prokomentarisala je bila za magazin „Interview".

Pit Dejvidson, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike