Nikolija bez zadrške o porodici, planovima za budućnost, pa popularnosti: Žao mi je što javnost zna imena mojih ćerki!

03.06.2023

22:15

0

Da su se ona i njen izabranik Relja Popović pitali, to bi definitivno sakrili

Nikolija bez zadrške o porodici, planovima za budućnost, pa popularnosti: Žao mi je što javnost zna imena mojih ćerki!
Nikolija Jovanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović pojavila se na jednom prestoničkom događaju posle duže medijske pauze, pa porazgovarala na razne teme. „Pokrila" je posao, planove za budućnost, porodicu, pa tako i trenutno stanje majke Vesne Zmijanac, koja se oporavlja od operacije srca koju je imala pre nekoliko meseci.

- Odlično (je), sad u junu će imati i prvi koncert u Bugarskoj. Nije tačno da je imala moždani udar i da ne može da hoda. Videćete je i sami uskoro. Vremenom oguglate na neistine, ali nije prijatno svakako - naglasila je za „Kurir" ona, pa se ubrzo osvrnula na brojne raskošne odevne kombinacije Zmijančeve, te to da li je u prilici da ih i sama „šeta".

- Htela sam za ovu priliku da obučem maminu „Versače" belu venčanicu, ali sam se ipak odlučila za ovo... Moram ti priznati da sam skoro ušla u mamin orman i uzela sve te komade. Iako ceo život prolazim pored njih, nekako nisam bila zrela za sve te haljine i sakoe. Tad to nekako nije bilo u mom stilu, tako da mislim da tek sada imam tu zrelost da to iznesem. Viđaćete me u tome - najavila je Nikolija.

Nikolija sa majkom Vesnom Zmijanac, ATAImages/ A.A.
 

Iako je neko ko i sam često puni novinske stupce iz raznih razloga, ipak ne pamti naslov koji ju je posebno pogodio.

- Nažalost, sećam se i ne želim da se sećam. To je bilo na početku karijere. Bila je privatna stvar u pitanju. Nekada ljudi jednostavno nemaju granicu i mogu da budu jako surovi, a onda mediji to prenesu, jer im je to posao. Bilo je baš surovih komentara - naglasila je Jovanovićeva, koja udruženim snagama s izabranikom Reljom Popovićem svoju privatnost uspeva da sačuva od znatiželjnih pogleda.

- Trudimo se da svoj privatni život držimo što je moguće privatnije i daleko od očiju javnosti. Ali kad rešimo nešto da kažemo, to je iskreno - rekla je, pa dodala kako na tom polju predomišljanja zasigurno neće biti, posebno kada su naslednice u pitanju. 

„To je izmaklo kontroli..."

- Ne. Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama.

Nikolija Jovanović i Relja Popović, M.M./ATAImages
 

Što se narednog perioda tiče, posebno se raduje odlasku u Atinu.

- Idem za Atinu za nekoliko dana i jedva čekam. Idemo porodično, a mama će doći posle koncerta u Bugarskoj - zaključila je za pomenute medije ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike