Glumica iz "Igre prestola" želi da napusti Ameriku! Ubeđuje muža da se presele: Treba mi to zbog mog mentalnog zdravlja

06.05.2022

06:00

0

Kako kaže, polako ali sigurno radi na tome da odu u Englesku

Glumica iz "Igre prestola" želi da napusti Ameriku! Ubeđuje muža da se presele: Treba mi to zbog mog mentalnog zdravlja
Džo Džonas i Sofi Tarner - Copyright Profimedia

Sofi Tarner, glumica koja se proslavila ulogom Sanse Stark u "Igri prestola", sa suprugom muzičarem Džoom Džonasom već duže vreme živi u Americi. Međutim, volela bi da se to promeni.

Kako je rekla, mnogo je razloga za to što želi da se vrati u rodnu Englesku, a jedan od njih je njeno mentalno zdravlje.

Profimedia
 

- Veoma mi nedostaje Engleska. Ljudi, stav, sve. Polako, ali sigurno ubeđujem muža da se preselimo tamo. Volim što živimo u Americi, ali zbog mog mentalnog zdravlja želim da budem okružena mojom porodicom i prijateljima - izjavila je glumica, pa dodala:

- Takođe i zbog moje ćerke. Volela bih da ona ima priliku da se edukuje i ima školski život kakav sam ja, na moju veliku sreću, imala.

Sofi ističe da se njen suprug još uvek opire toj ideji.

- Džou će možda trebati malo ubeđivanja. Kuća mojih roditelja je sinonim za pravi engleski dom na selu - imaju konje, ovce, krave - kaže Sofi, koja se nada da će tako privoleti Džoa.

Za sada, Sofi i Džo sa ćerkicom Vilom žive na Floridi. No, glumica kaže da je uspela da donese barem malo Engleske u Majami.

- Kupujem stvari na britanskoj pijaci. U Americi čokolada nije tako dobra, čips takođe. Nije isto. Treba mi moj "Bisto" nadev i sve dobre stvari! - iskrena je ona.

Podsetimo, glumica i muzičar počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a već naredne su se verili. Imali su dve ceremonije venčanja 2019. godine, od kojih je jedna bila u Parizu.

Godinu dana posle venčanja rodila im se ćerka Vila, a sada očekuju drugo dete, što su potvrdili dolaskom na MET Galu, kada je Sofi pokazala trudnički stomak.

- To je ono što je život - odgajanje sledeće generacije. Najlepša stvar u mom životu jeste da vidim kako je moja ćerka iz dana u dan sve jača. Uzbuđeni smo što će nam se porodica proširiti. To je najveći blagoslov - zaključila je Tarnerova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike